La selecció espanyola en el partit contra el Japó
Mundial

Espanya cau davant del seu primer rival exigent al Mundial: 4 a 0 contra el Japó

Actualitzat: Dilluns, 31 de juliol de 2023. 15:11
Temps de lectura: 2 minuts

La selecció espanyola de futbol s'ha enfrontat aquest dilluns davant del seu primer rival més exigent i no ha superat la prova. Espanya ha caigut golejada en l'últim partit de la fase de grups del Mundial contra el Japó per 4 a 0.

Per què és important? Espanya portava des del 6 d'abril sense rebre cap gol, concretament davant Noruega a Ibiza.

Què en sabem? Espanya sabia que aquesta cita era complicada i no ha estat a l'altura. La rapidesa de la selecció japonesa ha sorprès les de Vilda i que han fet tres gols en tres atacs a la primera meitat.

• A la primera part Espanya no ha estat malament, però han quedat sorpreses pel primer gol en el minut 12. Miyazawa ha guanyat l'esquena a les defenses i ha batut Misa.
  • Només 15 minuts després, en una pèrdua de pilota ha arribat el segon. Ueki ha rematat davant d'Irene, qui ha arribat a tapar però no prou.
  • A cinc minuts pel descans, Miyazawa ha fet més gran la diferència al marcador complicant així la remuntada i ha marcat el 3 a 0.

A més: L'escenari era complicat i les de Vilda no han sortit amb molts canvis a la segona part i això les ha fet patir els contraatacs del Japó. Tanaka ha estat l'encarregada d'enfonsar més l'equip amb el seu gol al minut 82.

Previsions: Després d'aquesta golejada Espanya es posa a la següent ronda com a segona de grup. Ara s'enfrontarà a vuitens de final contra Suïssa, primera del Grup A, un rival que a priori té una menor envergadura que Noruega. El partit serà dissabte 5 d'agost a les 7:00, mentre que el Japó es veurà les cares amb Noruega, el mateix dia a les 10:00.