Fanzone
Alexia Putellas, fent un petó a la Copa del Món, vestint la samarreta de Jenni Hermoso
Foto: Alexia Putellas, fent un petó a la Copa del Món, vestint la samarreta de Jenni Hermoso | EFE
Selecció

Alexia Putellas: "No em quedo aquí precisament per estar a gust"

Temps de lectura: 2 minuts
Alexia Putellas, fent un petó a la Copa del Món, vestint la samarreta de Jenni Hermoso
Foto: Alexia Putellas, fent un petó a la Copa del Món, vestint la samarreta de Jenni Hermoso | EFE

La doble Pilota d'Or, Alexia Putellas, s'ha pronunciat sobre la situació després de ser convocada per jugar amb la selecció espanyola. La blaugrana ha trencat el silenci de les futbolistes concentrades. 

Per què és important? Les jugadores de la selecció femenina convocades per la seleccionadora Montse Tomé han arribat a un acord amb la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i el Consell Esportiu Superior (CDS) per seguir jugant amb la selecció i obrir una nova etapa. 

Què diu? Putellas ha trencat el seu silenci i el de les seves companyes aquest dijous al matí. La jugadora de la selecció ha estat preguntada per la seva decisió de seguir a la convocatòria per jugar la Nations League. 

  • La blaugrana ha estat concisa i clara: "No em quedo aquí precisament per estar a gust". 
  • A més, la futbolista ha assegurat que encara estan mantenint reunions amb els responsables de la RFEF i el CDS. 

D'on venim: Les paraules de Putellas arriben després que les seves dues companyes d'equip Patri Guijarro i Mapi León anunciessin que abandonaven la concentració de la selecció espanyola. 

  • Les dues futbolistes van explicar davant dels mitjans de comunicació que no es trobaven en condicions per seguir concentrades. Tot i això, van reconèixer que hi havia canvis dins de la Federació i que donaven suport a les seves companyes. 

Situació actual: Les jugadores convocades i l'equip tècnic liderat per Tomé han posat rumb cap a Göteborg, a Suècia, on aquest divendres jugaran el primer partit de la Nations League. 

  • Espanya intentarà aconseguir un bon resultat contra la selecció sueca per intentar obtenir dues de les places olímpiques per jugar a París 2024.