Joao Cancelo celebrant el gol de la victòria contra el Celta
Futbol

El Barça comparteix el lideratge de la Lliga amb un Girona que bat rècords

Temps de lectura: 2 minuts

El Girona comença a fer que les cames del Barça i Madrid tremolin. Els culers han dormit avui líders de la Lliga, tot i que compartint el lloc amb els gironins, que encara no coneixen la derrota.

Què ha passat? Aquest diumenge el Reial Madrid va perdre el derbi madrileny contra l'Atlético de Madrid per 3-1 i s'ha despenjat de la carrera pel lideratge, deixant així al Barça i al Girona empatats en la primera posició.

• Aquesta darrera jornada lliguera els culers van aconseguir remuntar un partit molt costaner contra un Celta que va imposar-se per 0-2 fins al minut 80. El Barça, amb doblet de Lewandowski i un golàs al darrer minut de João Cancelo, va revertir el marcador i va acabar emportant-se els 3 punts necessaris per mantenir-se colíder de la Lliga.
  • El Girona, que comparteix la primera posició amb el Barça, que només l'avança per la diferència de gols, va tornar a passar-li per sobre com una piconadora al seu rival amb 5 gols a 3 al Mallorca. Els gironins van viure un altre partit estel·lar a Montilivi per seguir somiant amb les primeres posicions i enfrontar-se als més grans de tu a tu.

A partir d'ara: Aquest dimarts el Barça jugarà a casa del Mallorca, que ve de ser humiliat pel Girona. Els culers volen seguir mantenint-se líders mentre el Girona haurà de defensar dimecres la posició al camp el Vila-Reial per poder disputar-se el lideratge de la lliga contra el Reial Madrid el dissabte a les 18:30 a Montilivi.

• A més, tant Bellingham del Madrid, com Lewandowski del Barça, estan empatats a 5 gols com a màxims golejadors de La Liga, compartint la plaça amb el davanter de l'Atlético, Raul Morata, que ha ficat un doblet en el derbi madrileny.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Girona Futbol