La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Crack del Barça es treu la roba i presumeix de cos en la portada d'una revista

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

Risto Mejide no és l'únic que durant les últimes hores ha presumit de cos i músculs. Un jove crack del Barça també ho ha fet. Però a diferència del presentador, ho ha fet en la portada d'una conegudíssima revista dedicada a l'home i bellesa masculina.

Què sabem? Un jove jugador del Barça ha pujat la temperatura amb les fotos que s'ha fet per una revista. El culer presumeix de físic en la portada i moltes han estat les persones que han embogit en veure les imatges.

Què ha passat? Pedri, el jugador del Barça de 20 anys original de les Canàries, s'ha tret la roba i s'ha fotografiat per una coneguda revista per mostrar el seu canvi físic durant l'últim any.

En detall: El jugador del Barça presumeix de físic en la portada de la revista Men's Health de l'edició d'octubre. Una revista on Pedri parla de diversos temes entre ells el seu dia a dia en el Barça, la seva relació amb el seu amic Gavi o tot el que ha après tant de Luís Enrique com de Xavi Hernández, actual entrenador del Barça. Pedri també aprofita per presentar la nova col·lecció de roba que ha dissenyat per una coneguda marca de roba, Springfield, que pertany al grup Tendam. Les fotos de Pedri presumint de cos són aquestes:

Per acabar: Una revista que segur ha arribat a les mans de la influencer Lorena Ramiro. Una jove que està fent oposicions per convertir-se amb militar i amb qui fa uns mesos Pedri s'ho va passar molt bé en un hotel de Barcelona. Així ho va informar el programa Socialité, dels caps de setmana de Telecinco, dient que el del Barça i la influencer van estar tres dies tancats en l'habitació d'un hotel de Barcelona perquè estaven molt entretinguts estudiant les parts del cos humà.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Barça