Joao Félix regatejant un defensor del Porto
Champions

El Barça s'emporta una patida victòria per la mínima al camp del Porto

Temps de lectura: 2 minuts

El Barça sap patir. Així ho han demostrat els de Xavi Hernàndez que han hagut d'aguantar un 0-1 a domicili, al camp del Porto, amb un jugador menys (Gavi), la lesió de Lewandowski i altres contratemps com les 'cagaleres' de Yamin Yamal.

Per què és important? Els culers es col·loquen com a primers de grup amb sis punts per sobre del Porto, que ha estat -i serà- previsiblement el rival més complicat de la fase prèvia.

Què ha passat? Una lesió molt d'hora de Lewandowski per una dura entrada dels defenses portuguesos va alterar els plans de Xavi. L'escollit per substituir quasi des de l'inici del partit al polonès va ser el 'tauró' Ferran Torres, que no va decebre pas. El valencià va marcar l'únic gol del partit, gràcies a un error defensiu del Porto que va ser molt ben aprofitat amb una gran desmarcada i una definició amb la cama esquerra.

Els contratemps: A la lesió de Lewandowski s'hi va afegir l'expulsió per doble groga a Gavi. I cap al tram final del partit, Yamin Yamal va haver de marxar corrents cap al vestuari per un atac de mal de ventre que finalment, després de sis minuts al lavabo, va haver de demanar el canvi. Amb aquest caos Xavi va haver de surfejar els reptes i aguantar, i patir, i resistir, fins i tot amb un Araujo que ja anava coix pel cansament acumulat.

• Xavi va buscar la reacció amb els canvis, però encara li quedava passar per un altre ensurt. A 10 minuts del final, l'àrbitre va xiular un penal provocat per una suposada mà de Cancelo. No obstant això, el VAR va indicar al col·legiat una mà prèvia d'Eustaquio, davanter del Porto, i el Barça es va tornar a lliurar. Tancant el partit amb una patida victòria que és un pas i mig per la classificació als vuitens.
Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Champions