Joao Félix davant del defensor del Granada
La Lliga

El Barça salva els mobles a Granada (2-2) però no convenç i preocupa

Temps de lectura: 2 minuts

El Barça salva els mobles amb un empat a dos in extremis a Granada, però no convenç i preocupa. Els culers han tornat a protagonitzar un partit molt encallat amb falta de claredat davant de la porteria.

Per què és important? El Barça es despenja del pòdium de La Lliga i se'n va a l'aturada de seleccions tercer per darrere del Girona i del Madrid.

La crònica: Els culers han tornat a sembrar els duebtes sobre el seu joc després d'un altre partit jugant malament i patint fins al darrer segon. Els de Xavi Hernández van començar perdent des del segon 17 i no va ser fins als darrers 10 minuts que no van igualar el marcador.

• La primera part ha estat un desastre pels del Barça. Amb un Brayan Zaragoza, extrem del Granada, totalment desfermat els andalusos van exhibir un desplegament de desbordament i d'atac que va deixar als culers descol·locats. Un doblet de Zaragoza va ser contrarestat per Yamal que va enviar als culers a la mitja part amb un marcador en contra per 2 a 1.
  • A la segona part del partit els culers es van posar més les piles, però, tot i això, anaven lluitant amb un resultat contra corrent. Finalment, als darrers minuts del partit, gràcies a una polèmica jugada Sergi Roberto va donar el gol del 2 a 2. Encara quedava temps, no pel gol, però sí per la polèmica. Quan no quedava ja quasi temps una centrada rematada dins de la porteria per Joao Félix va ser anul·lada per fora de joc posicional de Ferran Torres. Una acció que va fer esclatar la indignació entre els culers.

Per acabar: El Barça marxa a l'aturada de seleccions amb males sensacions despenjant-se de la carrera per la primera posició a La Lliga. Fins al cap de setmana del 22 no tornaran a disputar cap partit mentre el joc de Xavi no convenç.

Categoria: Fanzone
Etiquetes: Barça Lliga