Fanzone
El defensa francès del FC Barcelona Jules Koundé
Foto: El defensa francès del FC Barcelona Jules Koundé | EFE
Barça

Continuen les baixes al Barça: Koundé, lesionat i Yamal amb molèsties

Temps de lectura: 2 minuts
El defensa francès del FC Barcelona Jules Koundé
Foto: El defensa francès del FC Barcelona Jules Koundé | EFE

A només 19 dies perquè tingui lloc el Clàssic, la llista de baixes al Barça no para de créixer. Els darrers han estat Jules Koundé i Lamine Yamal, tot i que aquest últim sembla no preocupar al Barça.

Per què és important? El club va a gairebé lesionat per partit i les coses es compliquen pocs dies abans del Barça-Madrid. Tot plegat, després de Granada-Barça (2-2), on els blaugranes s'han despenjat del pòdium de la Lliga i se'n va a l'aturada de seleccions per darrere del Girona i del Madrid.

Situació actual: Jules Koundé va haver de ser substituït pocs minuts abans del descans després de lesionar-se el genoll esquerre en una topada amb Gavi, qui va caure a sobre del francès.

  • En una piulada a X, el club ha explicat que té un esquinç al lligament lateral intern del genoll esquerre. "És baixa i la seva evolució en marcarà la disponibilitat", ha dit el FC Barcelona.
  • També contra el Granada, Lamine Yamal va demanar un canvi a Xai Hernández quan va notar molèsties. Tot i això, el cas de Yamal no preocupa i sembla que es tracta simplement d'un problema de fatiga muscular.

D'on venim? Aquests dos casos se sumen a altres lesions de jugadors importants.

  • En el partit del Barça contra el Porto, l'equip va veure com el seu atacant de referència, Robert Lewandowski, es lesionava després d'una entrada per part de David Carmo.
    • Lewandowski va haver d'abandonar el terreny de joc amb un esquinç de turmell i encara és dubte pel clàssic del 28 d'octubre a Montjuïc.
  • Abans del partit a Porto, el Barça va perdre lesionat un altre jugador, Raphinha. Xavi es va quedar sense un dels seus jugadors més important després d'una lesió al bíceps femoral de la cuixa dreta. El jugador estarà un mes de baixa i també ho té complicat per veure's les cares contra el Reial Madrid.
  • Contra el Celta, a Montjuïc, Frenkie de Jong va haver d'abandonar el terreny a la primera part per una lesió de la sindesmosi tibioperoneal distal del turmell dret. El Barça treballa a contrarellotge perquè de Jong pugui jugar contra el Madrid.

D'altra banda, el primer a lesionar-se va ser Perdi. El canari es va fer mal al recte anterior de la cuixa dreta el 24 d'agost, però la seva recuperació sembla que està més a prop i podrà jugar al Clàssic.