Fanzone
Jennifer Hermoso celebra el Mundial
Foto: Jennifer Hermoso celebra el Mundial | EFE
Selecció

Jennifer Hermoso torna a la convocatòria de la selecció espanyola després del cas Rubiales

Temps de lectura: 2 minuts
Jennifer Hermoso celebra el Mundial
Foto: Jennifer Hermoso celebra el Mundial | EFE

La davantera Jennifer Hermoso ha estat inclosa en la segona convocatòria de la selecció espanyola de futbol. Ara sí, l'entrenadora Montse Tomé l'ha inclòs per jugar els partits de la Lliga de Nacions contra Itàlia i Suïssa.

Per què és important? La jugadora torna a la selecció després de ser campiona del món i del cas Rubiales. A l'anterior convocatòria no va estar inclosa perquè l'entrenadora considerava que així la protegia de tota la polèmica pels petó forçat de Luis Rubiales.

Què en sabem? Montse Tomé ha donat a conèixer aquest dimecres la seva segona convocatòria i Jennifer Hermoso hi forma part. La futbolista ha estat citada per disputar els partits davant Itàlia i Suïssa.

  • Hi ha set blaugranes en aquesta nova llista: Cata Coll, Ona Batlle, Irene Paredes, Aitana Bonmatí, Alexia Putellas, Mariona Caldentey i la novetat de Salma Paralluelo, que en l'anterior convocatòria no va entrar perquè estava lesionada.
  • A banda d'Hermoso i Paralluelo, també hi ha les novetats d'Ivana Andrés, la capitana durant el Mundial -lesionada en l'anterior convocatòria-, i d'Anna Torrodà, migcampista catalana que juga al València.

Tot i això, a la llista per jugar els dos partits de la Lliga de les Nacions davant Itàlia el 27 d'octubre i davant Suïssa continuen sense formar part les blaugranes Mapi León i Patri Guijarro, dues de les "15 rebels" que es van negar a anar al Mundial.

D'on venim? L'anterior convocatòria va ser força polèmica. D'una banda, perquè la nova entrenadora va decidir no convocar a Hermoso defensant que era per "protegir-la".

  • Uns fets que van molestar a la jugadora que va respondre amb un comunicat on es preguntava sobre qui o què l'havien de protegir.
  • A més, es van convocar gran part de les jugadores que només uns dies abans havien signat un comunicat en què defensaven que no volien formar part de la selecció fins que "hi hagués alguns canvis".