Fanzone
Els exjugadors blaugranes Messi, Alba, Iniesta, Suárez i Busquets
Foto: Els exjugadors blaugranes Messi, Alba, Iniesta, Suárez i Busquets | NSN
Futbol

L'emotiva foto del retrobament dels exblaugranes Messi, Iniesta, Alba, Busquets i Suárez

Temps de lectura: 2 minuts
Els exjugadors blaugranes Messi, Alba, Iniesta, Suárez i Busquets
Foto: Els exjugadors blaugranes Messi, Alba, Iniesta, Suárez i Busquets | NSN

Emotiu retrobament entre exjugadors del F.C. Barcelona al Japó. Cinc estrelles del futbol es fotografien junts anys després d'abandonar el club blaugrana. 

Què en sabem? Els exblaugranes Leo Messi, Andrés Iniesta, Sergio Busquets, Jordi Alba i Luis Suárez s'han retrobat després d'anys. Els futbolistes es troben al Japó on aquest dimecres jugaran un partit entre Vissel Kobe, l'equip d'Iniesta, i l'Inter Miami. 

  • La fotografia, que emocionarà a més d'un culer, ha tingut lloc durant el sopar de gala que s'ha organitzat per presentar el partit d'aquest dimecres, organitzat per la NSN, l'empresa fundada per Iniesta. 

Situació actual: Messi, Busquets, Alba i Suárez formen part de l'equip de l'Inter de Miami, l'equip que presideix i n'és propietari l'exfutbolista David Beckham. L'equip nord-americà es troba fent una gira internacional de pretemporada i jugarà al Japó el seu últim partit amistós. 

  • L'entrenador de l'Inter Miami també és un tècnic que va liderar el F.C. Barcelona durant la temporada 2013-2014, el Tata Martino. 

En detall: Iniesta ha rebut els seus excompanys de vestuari i amics a la ciutat nipona on, abans de sopar, han compartit uns minuts parlant i recordant velles anècdotes. 

  • L'exblaugrana juga actualment al Emirates Club de la UAE Pro League als Emiràts Àrabs. 
  • Iniesta ha compartit la fotografia del retrobament entre els cinc jugadors i ha acompanyat la publicació amb un missatge molt emotiu: "Que bonic tornar-vos a veure". 

Per acabar: Vissel Kobe i l'Inter Miami jugaran el partit amistós aquest dimecres 7 de febrer a les 11:00 a l'Estadi Nacional del Japó. 

Categoria: Fanzone