Fanzone
L'entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti
Foto: L'entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti | X / @realmadrid
Reial Madrid

La Fiscalia demana quatre anys de presó per a Ancelotti per defraudar un milió d'euros

Temps de lectura: 2 minuts
L'entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti
Foto: L'entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti | X / @realmadrid

La Fiscalia de Madrid sol·licita quatre anys i nou mesos de presó per a l'entrenador del Real Madrid, Carlo Ancelotti, per defraudar a Hisenda més d'un milió d'euros.

Què en sabem? Segons ha informat el Ministeri Públic aquest dimecres, la Fiscalia li imputa dos delictes contra la Hisenda Pública.

  • El tècnic del Reial Madrid hauria defraudat a Hisenda més d'un milió d'euros en els exercicis fiscals del 2014 (386.361 euros) i 2015 (675.718 euros).
  • En realitat, els seus ingressos eren molt més grans. Un total d'1,2 milions el 2014 i gairebé tres milions més el 2015 “sense que Ancelotti o les altres dues entitats hagin tributat per aquestes quantitats”.
  • A més, diu la Fiscalia, tampoc no va declarar dues cases a l'estranger. En total, segons calculen els investigadors, va deixar de pagar 383.361 euros el 2014 i 675.718 el 2015, més d'un milió d'euros de frau en total.

En detall:

  • Ancelotti va afirmar que era resident a Espanya a efectes fiscals i va reflectir que el seu domicili era a Madrid.
  • Tot i això, només va consignar a les seves declaracions de la renda les retribucions de treball personal percebudes del Reial Madrid i va ometre el rendiment corresponent a l'explotació dels seus drets d'imatge que havia cedit a altres entitats.

A més, afirma que l'italià "va simular" la cessió dels seus drets d'imatge a entitats "mancades d'activitat real" i de capacitat d'explotació que estaven domiciliades fora d'Espanya.

  • La Fiscalia subratlla que “per tal d'eludir la tributació pels rendiments dels drets d'imatge esmentats”, tant els rebuts pel Reial Madrid com d'altres marques per esdeveniments diversos, el tècnic va acudir a un “complex” i “confús” entramat de fideïcomisos i societats interposades per canalitzar el cobrament dels drets d'imatge.
Categoria: Fanzone