Fanzone
Aldarulls a l'exterior de Montjuïc abans del Barça-Nàpols
Foto: Aldarulls a l'exterior de Montjuïc abans del Barça-Nàpols | Twitter
Successos

Un Mosso ferit greu i 15 més lesionats en els aldarulls abans del Barça-Nàpols

Temps de lectura: 1 minut
Aldarulls a l'exterior de Montjuïc abans del Barça-Nàpols
Foto: Aldarulls a l'exterior de Montjuïc abans del Barça-Nàpols | Twitter

Un mosso d'Esquadra ha estat ferit greu i hi ha 15 agents més lesionats després dels aldarulls previs al partit de Champions entre el Barça i el Nàpols a Montjuïc.  

Què en sabem?  Aquest dimarts al vespre, la policia va intentar contenir un grup d'aficionats ultres vinculats als Boixos Nois a les portes de l'estadi Lluïs Companys. 

  • La policia catalana va intentar evitar que els ultres es colessin per una tanca que van enderrocar per atacar els aficionats de l'equip italià.
  • Fonts policials expliquen que un dels agents s'ha trencat el tendó d'Aquil·les, mentre que la resta ha patit ferides lleus com contusions.

En detall: La situació es va complicar als voltants de les set de la tarda, quan els seguidors italians que van pujar fins a la muntanya custodiats pels Mossos i els del Barça se'ls van creuar a l'altura de les piscines Picornell.

  • També es van llançar bengales i altres artefactes pirotècnics.

Per acabar: Des del final de la pandèmia, els grups ultres han tornat encara amb més força. Els enfrontaments es repeteixen tant a Barcelona com als desplaçaments de l'equip de Xavi Hernández.

  • Els ultres han atacat diverses vegades directament la policia, i també han buscat les aficions enfrontades.