La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

El retret de Laura Borràs a Aragonès i el 'Barçarap' de Xavi Hernández al 'Polònia'

Barcelona.
Foto: | TV3

El Polònia d’aquesta setmana ha continuat fent ironia de l’actual guerra entre ERC i Junts. El programa de TV3 ha recuperat el mític El Diario de Patricia amb un retrobament entre Pere Aragonès i Jaume Giró, i Laura Borràs ha ballat Step in time de Mary Poppins. També s'ha fet sàtira amb el Xavi Hernández cantant Quédate.

Pere Aragonès a El Diari de Priscil·la: El programa ha començat amb la visita sorpresa de Pere Aragonès a Jaume Giró a un renovat El Diario de Patricia, on el president de la Generalitat li ha reclamat la paternitat dels pressupostos i que desbloquegi l’actual situació.

  • L’exconseller d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya no s’ha volgut fer-ne càrrec, cosa de la qual Laura Borràs semblava molt contenta.

Laura Borràs a l’estil Mary Poppins: El programa de sàtira de TV3 ha representat una Laura Borràs que ja no sap com dir a Pere Aragonès que no pensa pactar els pressupostos amb ell. La seva forma de fer-ho: parodiant la mítica escena “Step in time” de Mary Poppins. 

  • La de Junts ha estat clara: “Aquests no són els nostres pressupostos”, retrent-li les seves ganes de governar en solitari.

Xavi Hernández com a Quevedo: El Polònia també ha destinat espai a parodiar la cançó de l’estiu de Quevedo amb un Barçarap que ha pretès fer oblidar els culers del desastre dels últims partits.