La Jungla
Foto: | Canal de la Ciudad
Televisió

Així serà la nova sèrie juvenil de TV3 del creador de 'Merlí'

Barcelona.
Foto: | Canal de la Ciudad

TV3 ja prepara una nova sèrie, destinada al públic juvenil i amb data d'estrena al primer trimestre de 2023: Bojos per Molière. Del creador de Merlí, la televisió pública busca així recuperar els espectadors més joves.

Què sabem? Bojos per Molière, a mig camí entre el drama i la comèdia, es va començar a rodar fa una setmana, tindrà vuit episodis i parlarà d'un grup d'estudiants de l'Institut del Teatre a la Barcelona de 1997. Entre els escenaris que apareixeran a la sèrie hi ha l'estació de França, el Teatre Grec i altres racons emblemàtics de la ciutat.

Repartiment: Segons ha pogut saber el portal TVienes, els quatre actors principals de Bojos per Molière seran quatre cares molt conegudes de la televisió juvenil. Hi haurà l'Albert Salazar (La Riera), en Ferran Rull (Polseres vermelles), l'Elisabet Casanovas (Merlí) i el Marc Balaguer (Polseres vermelles).

Qui és Hèctor Lozano? Creador del fenomen Merlí —amb continuació a Merlí: Sapere aude—, el guionista i escriptor Hèctor Lozano també ha estat al darrere d'altres projectes de TV3 com Ventdelplà i La Riera, i el programa La Columna de Julia Otero.

Per últim: Aquesta és l'última de les novetats que TV3 prepara pel 2023. Precisament, aquest dilluns transcendia que havia començat el rodatge de La mirada de Fiona, amb Mireia Oriol de protagonista. La televisió pública també treballa en la producció de les sèries Pubertat, de Leticia Dolera; El fill del xofer, sobre la vida d'Alfons Quintà; Això no és Suècia i Jo mai mai.

Categoria: La Jungla