La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

La nova carta de Telecinco contra Sonsoles Ónega, que afecta 'Sálvame'

Barcelona.
Foto: | Telecinco

Després de més d’un mes promocions, Telecinco ha decidit estrenar Café con aroma de mujer. Durant les últimes setmanes, les teories eren molt variades, però, finalment, la cadena ha decidit apostar per una arriscada estratègia a la franja de la tarda. 

Context: Telecinco va anunciar la compra dels drets de l’exitosa Café con aroma de mujer a finals de setembre. L’adquisició de la sèrie feia dubtar si ocuparia la franja del prime time o de la tarda. Amb l’arribada de Y ahora Sonsoles, tot semblava apuntar que Telecinco utilitzaria la carta de la telenovel·la per a una nova estratègia per a les tardes, però es desconeixia si seria a les 16:00h, a les 18:00h o a les 19:00h.

  • Amb l’opció de les 16:00h, Telecinco renunciaria a Sálvame Limón, una de les versions del format més fluixa, i contraatacaria la sèrie Amar es para siempre, l’actual franja més fluixa d’Antena 3.
  • Amb l’opció de les 18:00h, la principal cadena de Mediaset evitaria enfrontar la telenovel·la al nou programa de Sonsoles Ónega. Aquesta opció era bastant improbable, ja que trencaria Sálvame Naranja en dues parts.
  • Amb l’opció de les 19:00h, Telecinco finalitzaria Sálvame a aquesta hora, la franja més forta del format, i utilitzaria Café con aroma de mujer com atac a Y ahora Sonsoles.

Al detall: Finalment, la decisió de Telecinco ha estat estrenar la telenovel·la a les 19:00 hores, i ho farà amb doble capítol.

  • L’estrena serà el pròxim dimecres 2 de novembre a les 19:00 hores, en competència directa contra Y ahora Sonsoles.
  • La decisió de la cadena ha estat a allargar l’estrena de la telenovel·la fins a l’inici de l’informatiu de Pedro Piqueras, a les 21:00 hores. Per tant, l’estrena també s’enfrontarà a l’invencible Pasapalabra d’Antena 3.

A partir d’ara: Tot i la versió més forta de Sálvame haver mantingut el tipus contra Y ahora Sonsoles, amb aquesta estratègia tan arriscada, Telecinco busca captar i fidelitzar els espectadors de l’altra telenovel·la de les tardes, Tierra Amarga, que finalitza a les 19:00 hores. D’aquesta manera, així quedarà la tarda de Telecinco pròximament: 

  • A les 16:00 hores: Sálvame Limón.
  • A les 17:00 hores: Sálvame Naranja.
  • A les 19:00 hores: Café con aroma de mujer.
  • A les 20:00 hores: 25 palabras, el nou concurs cultural de Christian Gálvez que s’estrenarà aviat (de moment, l’estrena de la telenovel·la ocuparà també aquesta franja).

Per últim: Les xarxes socials han cremat amb la notícia de Telecinco. La majoria de comentaris no entenen que Telecinco rebutgi de la franja més potent de Sálvame, quan ha sigut un rival fort contra el nou programa de Sonsoles Ónega durant la primera setmana de guerra.

Categoria: La Jungla