La Jungla
Jordi Eroles davant del Palau de la Generalitat al 'Telenotícies'
Foto: Jordi Eroles davant del Palau de la Generalitat al 'Telenotícies' | TV3
Televisió

Jordi Eroles, al 324: nova feina després del seu pas per la Generalitat

Barcelona.
Jordi Eroles davant del Palau de la Generalitat al 'Telenotícies'
Foto: Jordi Eroles davant del Palau de la Generalitat al 'Telenotícies' | TV3

Jordi Eroles ha tornat a la televisió pública, després d'una breu aventura a la Generalitat. Cessat de cap de comunicació del departament d'Acció Exterior i Unió Europea, el periodista s'ha reincorporat aquest dimecres a la redacció d'Informatius.

Al detall: Tal com ha explicat ell mateix, d'ara endavant serà redactor de l'equip d'edició del 324, el canal on va fer de presentador durant 10 anys abans de fer el salt al Telenotícies amb la informació política. En total, Eroles ja fa 30 anys que treballa als mitjans de la CCMA. "Doble retorn a casa", ha celebrat en una piulada amb una foto a la cafeteria de TV3.

D'altra banda, Eroles torna a la televisió però no sortirà en pantalla per parlar de política com fins ara. El dia que va deixar el Govern, per la trencadissa entre ERC i Junts, ell mateix va assegurar que no milita en cap formació, "més enllà de fer-ho per Catalunya". Tot i això, era d'esperar que en acabar l'excedència, i per estalviar-se les possibles crítiques d'espectadors i els partits de l'oposició, el presentador no continués fent seguiment de l'actualitat parlamentària.

Què diu Jordi Eroles? El passat 11 d'octubre, Eroles va anunciar que cessava del seu càrrec al Govern després de només sis mesos. En un extens fil de Twitter, va explicar que havia fitxat per la conselleria de Victòria Alsina "per intentar il·luminar" el "costat fosc" de la política i que estava satisfet de la "visibilitat mediàtica" aconseguida a Exteriors, però que marxava "emprenyat" per la situació política a Catalunya.

Per últim: Eroles ja té substitut com a cap de l'Oficina de Comunicació del Departament d'Acció Exterior i Unió Europea. Es tracta del periodista Iu Andrés, que ha treballat durant gran part de la seva carrera al costat de Josep Cuní. Primer a 8 al dia de 8tv, el va seguir a Cuatro quan va fitxar per Mediaset, i finalment va ser subdirector d'Aquí, amb Josep Cuní de SER Catalunya.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió