La Jungla
Cayetano Martínez de Irujo a 'La Fábrica' de Gabriel Rufián
Foto: Cayetano Martínez de Irujo a 'La Fábrica' de Gabriel Rufián | 8tv
Televisió

Cayetano Martínez de Irujo, aquest diumenge a 'La fábrica' de Gabriel Rufián

Barcelona.
Cayetano Martínez de Irujo a 'La Fábrica' de Gabriel Rufián
Foto: Cayetano Martínez de Irujo a 'La Fábrica' de Gabriel Rufián | 8tv

Cayetano Martínez de Irujo és el convidat del proper diumenge a La fábrica de 8tv. Una entrevista d'alt voltatge que repassa temes delicats, com els deutes de la família d'Alba i el robatori d'alguns dels seus empleats; els problemes del duc d'Arjona amb Luis Rubiales; i les seves fílies i fòbies polítiques.

Què diu Cayetano? Gairebé una hora de conversa amb Gabriel Rufián i un munt de titulars. Entre els més destacats, que els espectadors podran escoltar ampliats diumenge a 8tv:

  • "La duquessa d'Alba no podia amb Aznar. És l'únic president que no ha estat al Palau de Liria. Ella s'hi va negar".
  • "Rubiales és un prepotent, un psicòpata i un xulo. És perillós perquè amenaça".
  • "Ens han robat. Es van perdre 3.500 milions de pessetes [més de 21 milions d'euros]. Els encarregats, a les cuines... Allò era Alí Babà i els 300 lladres".
  • "La relació més difícil de la meva vida és amb els meus germans. Un en concret. L'altre em trasllada tots els seus problemes".
  • "Enfrontar-se a Telecinco és molt complicat. Tot el que has de sentir al judici, aquell nivell de calúmnies. Surts desestabilitzat".

Per últim: La fábrica de Rufián amb Cayetano Martínez de Irujo s'emet aquest diumenge, 6 de novembre, a les 21:15h de la nit. Des que es va començar a emetre al setembre, l'espai del diputat d'ERC és un dels programes que registra millors dades d'audiència a 8tv. L'entrevista a Quique Peinado, el passat 2 d'octubre, va fer màxim amb un 3,2% de quota de pantalla i 65.000 espectadors.