La Jungla
Foto: | Europa Press
Ràdio

Santi Millán carrega contra el FC Barcelona pel que fa a Gerard Piqué

Barcelona.
Foto: | Europa Press

L'actor i presentador català, Santi Millán, no es mossega la llengua per parlar del FC Barcelona, equip del que recentment s'ha acomiadat Gerard Piqué.

Què sabem?: El presentador de Telecinco, del programa Got Talent, ha participat en el programa de ràdio, La tarda de Catalunya Ràdio, presentat per Elisenda Carod. Un espai on Millán ha confessat que ell, igual que moltes altres persones, el dissabte 5 de novembre va anar al Camp Nou per veure com Piqué s'acomiadava de l'afició.

  • "Vaig anar al comiat de Gerard Piqué en el Camp Nou".
  • "Vaig estar allà i vaig veure el gran homenatge que li van fer", confessa Millán en to irònic.
  • "El FC Barcelona el va sorprendre amb un vídeo de 30 segons de durada que havien editat amb un iPhone".
  • "Tot va ser molt trist", apunta en to de crítica.
  • "El vídeo el van emetre per una pantalla gegant que en el seu moment quan la van posar sí era gegant, però ara ja no. És més aviat trista i les imatges es veuen malament".

A més a més: Gerard Piqué es va acomiadar de l'afició del Camp Nou el dissabte 5 de novembre, tot i que el seu últim partit amb l'equip va ser dimarts 8 de novembre en el partit del Barça contra l'Osasuna. Un partit on Piqué no va sortir com a titular i no va arribar a jugar perquè va rebre una targeta vermella per protestar a l'àrbitre, Gil Manzano.

Per últim: El que va ser jugador del Barça va comunicar la seva decisió de deixar l'equip a través de les seves xarxes socials. Ho va fer amb un vídeo molt emotiu, de més de dos minuts de durada, que va sorprendre moltes persones i també a companys seus de vestuari. Una marxa del Barça de Piqué que es va produir pocs dies abans que ell i Shakira arribessin a un acord sobre la custòdia dels seus fills. La cantant anirà a viure a Miami i Gerard podrà estar amb els seus fills, Milan i Sasha, durant deu dies cada mes.

Categoria: La Jungla