La Jungla
Beatriz Talegón al 'FAQS'
Foto: Beatriz Talegón al 'FAQS' | TV3
Xarxes socials

Trolegen Talegón amb un míssil a Ucraïna: "Beatriz envia el seu amor, mamarratxa"

Barcelona.
Beatriz Talegón al 'FAQS'
Foto: Beatriz Talegón al 'FAQS' | TV3

Rebombori a les xarxes socials amb una fotografia d'un míssil contra l'exèrcit rus a Ucraïna, signat amb el nom de Beatriz Talegón, que ha arribat a posar en dubte les execucions de civils ucraïnesos per part dels soldats de Putin. A Twitter, la tertuliana ha reaccionat indignada.

Què sabem? Aquest dimarts, el compte de Twitter @lluiv_ ha compartit la fotografia d'un míssil amb el nom de la periodista. "Beatriz Talegón sends her love (envia el seu amor, en anglès). Mamarratxa", s'hi pot veure escrit. També hi apareixen les sigles NAFO, un moviment que denuncia la desinformació a internet sobre la guerra a Ucraïna. Aquesta és la imatge que ha fet emprenyar Talegón:

Què diu Beatriz Talegón? Irada, la periodista ha respost al seu perfil de Twitter:

  • "Que això pugui passar-li pel cap a algú ja demostra tenir-la plena de merda".
  • "Continuaré defensant la pau, la veritat, i denunciant els covards sense escrúpols".

Al detall: El M777 del calibre 155 mm i un rang de 22,5km, signat per un anònim amb el nom de Beatriz Talegón, és part d'una campanya per finançar els soldats ucraïnesos. A través del web www.signmyrocket.com, qualsevol que ho vulgui pot pagar per escriure un missatge sobre un míssil que després es dispararà contra l'exèrcit rus. En el cas del projectil de Talegón, el preu mínim per signar-lo és de 200 dòlars.

Per últim: Des que Rússia va iniciar la invasió d'Ucraïna el passat mes de febrer, Talegón ha relativitzat en més d'una ocasió les conseqüències de la guerra. Entre les polèmiques de la periodista hi ha la negativa a reconèixer la massacre de Butxa. "Vull saber com apareixen aquests cadàvers. On eren i qui els deixa allà", va arribar a dir.

Categoria: La Jungla