La Jungla
Foto: | Europa Press
Televisió

Un escolta d'Iñaki Urdangarín intimida a una periodista de Telecinco

Barcelona.
Foto: | Europa Press

Una reportera de Telecinco, de El Programa de Ana Rosa, ha explicat la tensa situació que en les últimes hores ha viscut amb un escolta d'Iñaki Urdangarín.

Què sabem? La reportera de Telecinco, Letizia Requejo, ha estat víctima de les males formes d'un dels escoltes d'Urdangarín. Un episodi que es va produir durant el dimecres 23 de novembre quan la periodista i un company van traslladar-se fins a Vitòria per gravar a l'exjugador d'handbol amb la seva parella, Ainhoa Armentia.

Què ha passat? Segons ha explicat Letizia Requejo, durant el matí del dijous 24 de novembre, ella i el seu company estaven al carrer, en plena via pública, davant del despatx d'advocats on treballa la parella d'Urdangarín. Quan eren les tres de la tarda, aproximadament, Iñaki es va apropar a la feina de la seva parella per saludar-la i fer-li un petó. Unes imatges que Letizia Requejo i el seu company volien gravar. Però no van poder. El motiu, segons ha explicat la periodista, és la intimidació que van rebre per part d'un escolta d'Urdangarín.

  • "Ens van retenir a uns metres de la porta i ens van impedir gravar-los".
  • "L'escolta es va identificar com un policia nacional i ens va demanar la documentació. També ens va demanar que no  ens moguéssim del seu costat i va fer una foto als papers que li vam ensenyar".
  • "El més complicat de tot és que no vam poder fer la nostra feina".
  • "En un moment determinat, les ganes de saber on estava Iñaki em van poder. Va ser en aquell moment quan l'escolta em va empentar amb l'excusa que em volia fer fora de la vorera".

La reacció: Ana Rosa Quintana, presentadora del programa matinal de Telecinco, no s'ha quedat callada davant l'episodi que ha explicat i patit la periodista del seu programa. Per aquest motiu no ha dubtat a mostrar la seva indignació.

  • "Si estan en un lloc públic, en aquest cas un carrer, no entenc per què els reporters no poden fer una foto a Iñaki Urdangarín. De veritat que no ho entenc".

Per últim: Des que es va conèixer la relació entre Iñaki Urdangarín i Ainhoa Armentia, la parella s'ha convertit en una de les més buscades pels mitjans de comunicació. Una relació amorosa que es va fer pública, per a sorpresa de tothom, a principis de gener del 2022, després que la revista Lectures publiqués en portada unes fotografies d'Iñaki i Ainhoa passejant per una platja de Bidart, en el País Basc francès.

Categoria: La Jungla