La Jungla
Foto: | Europa Press
Xarxes

La preocupació que té Lídia Torrent amb la seva filla Elsa, de quasi dos mesos

Barcelona.
Foto: | Europa Press

La presentadora de televisió, Lídia Torrent, ha confessat a través de les seves xarxes quina és la seva preocupació amb la seva filla nounada, Elsa.

Què sabem? Lídia Torrent va convertir-se en mare el passat 17 d'octubre, després de donar a llum a la seva filla Elsa, fruit de la seva relació amb el que fos jugador de futbol Jaime Astrain. Un naixement que la del grup Mediaset va comunicar a través del seu compte d'Instagram. Ho va fer amb una preciosa fotografia on es pot veure la seva mà, la de la seva parella i la del bebè entrellaçades. Una publicació que acumula milers de 'm'agrada' i va rebre centenars de comentaris.

Què ha passat? Ha estat a través de les seves xarxes socials, les històries del seu compte d'Instagram, on Lídia Torrent, durant el matí del divendres 9 de desembre ha compartit amb els seus seguidors la preocupació que té amb la seva filla Elsa, que el pròxim 17 de desembre farà dos mesos. Una preocupació que ha explicat amb tota mena de detalls i que acompanya amb una preciosa imatge de la seva filla ben abrigada i dormint plàcidament.

Què diu? Segons es pot llegir a la publicació que la de Barcelona ha compartit en les últimes hores, Lídia Torrent està preocupada perquè la seva filla ha estat durant molt temps rebutjant els biberons. Així ho explica ella: 

  • "Fa tres setmanes vaig haver de sortir de casa i li va rebutjar el biberó a la meva mare. La meva mare va insistir però res, així que vaig tornar a casa ràpid".
  • "El dilluns ho va intentar en Jaime, estant jo en una altra habitació perquè no em veiés ni olorés, però tampoc hi va haver manera".
  • "Només em separo d'ella per compromisos de feina i estava emportant-me-la a tots perquè li dono el pit cada quant vol".

Per últim: Un problema que Lídia Torrent, explica, sembla que hauria aconseguit solucionar. I és que la de Barcelona, tal com es pot llegir a la publicació, diu que en les últimes hores li han donat un biberó a la seva filla i l'ha acceptat. Una preocupació menys per a Torrent, que s'estava convertint en un mal de cap. "No sabeu quin alleujament", sentència la del programa de Cuatro, First Dates.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram