La Jungla
Díaz Ayuso a 'Got Talent'
Foto: Díaz Ayuso a 'Got Talent' | Telecinco
Televisió

La pulla de Risto Mejide i la reacció de Díaz Ayuso en la seva visita a 'Got Talent'

Barcelona.
Díaz Ayuso a 'Got Talent'
Foto: Díaz Ayuso a 'Got Talent' | Telecinco

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha participat a la final de Got Talent com a convidada, per portar un missatge a un grup de concursants del format. De la polèmica visita d’Ayuso, el moment més destacable ha sigut quan Risto Mejide ha llançat una pulla a la madrilenya en ple directe.

Al detall: La visita de familiars, polítics i diverses personalitats han omplert la final de Got Talent, que ha comptat amb impressionants actuacions. En el cas de Las niñas de Lola, amb el seu espectacle de flamenc, ha estat Díaz Ayuso qui ha celebrat la seva participació com a finalistes.

  • “Estic molt emocionada”, ha dit Ayuso en finalitzar l’actuació. Després d’aparèixer per sorpresa i pujar a l’escenari, la presidenta de la Comunitat de Madrid ha volgut reconèixer el talent del grup: “El que fan exigeix molt sacrifici”.
  • En acabar les seves paraules, Ayuso ha convidat al grup de joves a participar en les properes celebracions madrilenyes de l’Aixecament, el dia 2 de maig
  • A més dels elogis de Díaz Ayuso, Las niñas de Lola s’han emportat comentaris positius d’Edurne, Paula Echevarría i Dani Martínez. D’altra banda, Risto Mejide ha estat bastant crític amb els “errors” de l’actuació.

La pulla a Ayuso: 

  • Les crítiques de Risto Mejide han sorprès els seus companys de la taula de jurat, que no han comprès les seves exigències.
  • Justament, en el moment de valorar, Risto Mejide ha aprofitat el seu torn per indicar les seves discrepàncies amb els seus companys: “No és la primera vegada que discrepo amb els meus companys, no és la primera vegada que discrepo amb Isabel Díaz Ayuso...”.
  • En aquest moment, el cap de Dani Martínez ha fet un gir radical de la mateixa manera que ho ha fet la càmera. Un primer pla de pantalla ha enfocat a Ayuso, que ha mostrat una cara de circumstància.