La Jungla
Jaime Lorente i Juan Carlos Monedero
Foto: Jaime Lorente i Juan Carlos Monedero | Europa Press
Televisió

Jaime Lorente insulta Monedero pel que diu dels murcians a 8tv: "Gilipollas"

Barcelona.
Jaime Lorente i Juan Carlos Monedero
Foto: Jaime Lorente i Juan Carlos Monedero | Europa Press

Estirabot de l'actor murcià Jaime Lorente contra Juan Carlos Monedero, després de l'entrevista que el fundador de Podemos va oferir a finals de novembre per La fàbrica de Gabriel Rufián a 8tv. El motiu, un comentari sobre els murcians.

Al detall: Un mes després de l'emissió del programa, 8tv n'ha compartit un fragment al seu compte de TikTok. Es tracta de la secció de Raquel Hervás amb preguntes més disteses als convidats. En aquest cas concret, sobre sexe per comunitats autònomes: "Sabeu qui guanya? Múrcia". Monedero no pot evitar el comentari: "Però si Múrcia és un lloc hipercatòlic...". Unes paraules que no han agradat gens en Denver de La casa de papel.

Què diu Jaime Lorente? El vídeo penjat al TikTok de 8tv té vuit comentaris. Entre ells, el de Lorente, que no es mossega la llengua. "Que gilipollas el Monedero", ha escrit aquest dimarts al perfil públic de la cadena. Aquí la captura de pantalla amb la reacció de l'intèrpret:

A més, al mateix programa Monedero va reflexionar també sobre si són els catalans o els madrilenys els que mantenen més relacions sexuals de mitjana. "Crec que a Madrid. Perquè hi ha més economia de serveis, la gent hi va i després marxa, vas de pas, després continues. Madrid et permet amagar-te", va dir. Error. Segons les dades de l'enquesta que desgrana Hervás, els catalans ho fan 98 cops a l'any mentre que els madrilenys només 87.

@8tvcat Cataluña vs Madrid #8tv #8tvcat #television #rufian #gabrielrufian #politicos #monedero #podemos #catalunya #madrid #murcia #españa ♬ sonido original - 8tvcat

Podemos i el PSOE. Més enllà de les controvertides paraules sobre el sexe dels murcians, Monedero es va obrir també a parlar extensament de política, com no podia ser d'una altra manera. Del seu expartit celebra èxits com "haver aconseguit col·locar jutges progressistes al TC", mentre que dels socialistes deplora que "és difícil pensar que el PSOE canviarà mai la seva naturalesa".

Per últim: Monedero va opinar també del procés i la independència de Catalunya. Federalista declarat, assegura que l'independentisme és "negatiu" per catalans i espanyols. Tot i això, manté que sempre va "entendre el referèndum" de l'1-O, però pensa "que hauria d'haver estat pactat".