La Jungla
Mònica Seró, concursant de 'Joc de cartes'
Foto: Mònica Seró, concursant de 'Joc de cartes' | TV3
Televisió

El restaurant menys esperat sorprèn i emociona a 'Joc de cartes'

Barcelona.
Mònica Seró, concursant de 'Joc de cartes'
Foto: Mònica Seró, concursant de 'Joc de cartes' | TV3

La nova entrega de Joc de cartes ha buscat el millor restaurant de banquets de Lleida. La ruta per les terres lleidatanes descobrirà el restaurant de la Mònica Seró, de qui menys s’esperaven nivell. La valoració de la qualitat del menjar i del restaurant ha despertat l’emoció de la propietària.

Context: L’objectiu del programa ha estat trobar el millor restaurant on s’hi fan banquets de la província de Lleida i, per tant, demostrat que casa seva és el millor lloc per fer-hi celebracions, aniversaris i casaments. Aquests són els quatre concursants:

  • El Pla del Bosc és un restaurant que compta amb la presència de Bernat Vinyals, un restaurador que ha treballat en algunes de les millors cuines del país.
  • L’Antoni Solsona ha participat amb el restaurant el Palermo, on ja fa 34 anys que hi és.
  • Alcarràs és on la Mònica Seró ha organitzat el tercer banquet.
  • El Mateu Blanch, xef i propietari del restaurant Caravista, s’autoproclama l’inventor de la paella lleidatana.

Al detall: Des d’un principi, hi ha hagut comentaris generals que situaven a la Mònica amb un nivell inferior a la resta. Sobre tot, pel fet d’estar situat el restaurant en un polígon industrial.

  • En arribar al restaurant, els companys es van sorprendre de l’amplitud i ordre de la cuina.
  • Els primers plats han estat molt ben valorats, tant pel producte com la cocció. I els segons plats són els que més han agradat, amb comentaris molt positius per la qualitat de la carn i la presentació simple. Les postres les han compartit i han sortit molt ben valorades.
  • En acabar el servei, en Marc s’ha apropat a la cuina per parlar amb la Mònica, que l’ha vist patir una mica. Com a resposta, la Mònica ha dit que l’”experiència” dels altres comparada amb la seva no és la mateixa.
  • El Marc l’ha dit que, tot i veure’s petita, “li ha passat la ma per la cara” als seus companys. La reacció d’ella ha estat prudent, però el presentador s’ha reafirmat.
  • La mare de la Mònica ha reconegut que “li ha encantat” que entrés el Marc a felicitar-los: “Es que nosaltres som un restaurant de polígon...”.
  • Els seus companys han descrit a la Mònica com una persona “jove, amb ganes i il·lusió” i, inclús, tot i les reticències de l’inic, el Bernat ha dit que anirà a dinar amb la família un dia.
  • En la confrontació final, el Bernat l’ha dedicat unes paraules molt boniques a la Mònica, el seu restaurant i la seva família: “La senzillés moltes vegades guanya la sofisticació. I el que em veu transmetre tu i, sobretot, els teus pares, per mi, és màgia. I màgia és un lloc on vas una vegada i, amb el pas del temps, saps que perdurarà”.

Sacrifici: Un altre dels moments més emocionants del programa l’ha protagonitzat l’Antoni. El propietari de Palermo s’ha emocionat en recordar els anys tan durs que van passar els restauradors durant la pandèmia.

  • L’Antoni s’ha descrit a ell com a “cavall desbocat” i ha reconegut que se l’han acumulat pensaments del temps que va haver d’estar tancat, fet que l’ha provocat angoixa.