La Jungla
Ballarins d''Eufòria Dance'
Foto: Ballarins d''Eufòria Dance' | TV3
Televisió

Cinc ballarins d''Eufòria' seguiran a la segona edició, que ja té cos de ball

Barcelona.
Ballarins d''Eufòria Dance'
Foto: Ballarins d''Eufòria Dance' | TV3

Eufòria, l’èxit de la darrera temporada de TV3, tornarà el març del 2023 amb una segona edició. I Eufòria Dance, el talent encarregat d'escollir el cos de ball que acompanyarà als concursants a l’escenari, ja ha seleccionat els ballarins i ballarines. A més, cinc d’ells són cares conegudes al format, ja que han aconseguit repetir de nou.

Al detall: Dels 16 finalistes que han arribat a la final, només 12 han estat els escollits definitivament. Sis d’ells han estat seleccionats pel criteri del jurat i els altres sis per la votació del públic present a plató.

  • Els sis escollits pel jurat han estat: el Jan, la Mery, el Juan, la Sheila i el Rafa.
  • Els sis escollits pel públic han estat: la Daniela, amb un 9,1% dels vots; la Marina, amb un 10,9%; el Victor, amb un 11,6%; la Reichel, amb un 7,8%; el Santi, amb un 12,4%; i el Guillem, que ha arrasat entre el públic amb un 31,8% dels vots totals.
  • Després d’haver aconseguit superar les proves d’un talent amb essència pròpia, els 12 ballarins i ballarines escollits del jurat i pel públic seran els encarregats de donar vida a les posades en escena de la segona edició d’Eufòria a TV3.
  • Entre els escollits, trobem joves amb estudis diversos, que han treballat amb artistes reconeguts i de diferents procedències... que els uneix una mateixa passió: el ball.

Els repetidors: Entre els 12 escollits, trobem cinc cares fàcilment reconeixibles. Després de donar-ho tot a la primera edició d’Eufòria, cinc dels presentats han assolit superar el càsting i les proves d’Eufòria Dance per tornar a formar part del cos de ball liderat per l’Albert Sala.

  • La Sheila i el Rafa han estat seleccionats pel jurat de la final, que ha valorat molt positivament el seu esforç i les seves actituds.
  • D’altra banda, el Victor i el Santi han estat seleccionats pel públic amb unes de les millors puntuacions de la final.
  • I, finalment, el Guillem s’ha emportat gairebé un increïble terç de les votacions del públic, amb un 31,8% dels vots, convertint-se també en part del cos de ball de la segona edició d’Eufòria.
Categoria: La Jungla