La Jungla
Julia Otero, en una imatge d'arxiu
Foto: Julia Otero, en una imatge d'arxiu | Europa Press
Famosos

Julia Otero, després de la revisió del càncer: "M'ha tocat la loteria"

Barcelona.
Julia Otero, en una imatge d'arxiu
Foto: Julia Otero, en una imatge d'arxiu | Europa Press

Julia Otero ha compartit els resultats del control trimestral del càncer de còlon que va superar fa un any. Tal com ha explicat ella mateixa, dotze mesos després de passar la malaltia continua tot bé.

Què sabem? La presentadora de Julia en la Onda ha explicat a les seves xarxes socials, amb una fotografia feta a la redacció d'Onda Cero, que el control trimestral ha sortit bé i que el proper no li toca fins el mes de març. "Avui no, però ahir em va tocar la loteria", escrivia hores després del sorteig de la Grossa.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Julia Otero (@otero_julia)

Què diu Julia Otero?

  • "El meu afecte i suport a tots els malalts oncològics que estan al procés de curació".
  • "No és fàcil viure amb aquesta espasa de Dàmocles, però es pot".
  • "Una abraçada a tothom. Que el Nadal sigui amable i generós".

Al detall: Julia Otero, de 63 anys, va anunciar als oients que patia càncer de còlon el 22 de febrer de 2021. Ho va fer a través del seu programa de ràdio abans d'agafar-se la baixa. Onze mesos després deixava enrere una malaltia que la va deixar sense forces, i al gener d'aquest any tancava el parèntesi per tornar a dirigir i presentar Julia en la Onda. "Quan trepitges l'infern, aprens a celebrar la vida", reflexionava aquell nou primer dia de programa.

Reaccions. Després de fer públiques les bones notícies sobre el seu estat de salut actual, Otero ha rebut incomptables mostres de suport. Moltes de part de companyes de professió com les periodistes Carme Chaparro, Sonsoles Ónega o Mónica Carrillo, que han compartit amb ella l'alegria d'haver deixat el càncer enrere.

Per últim: Precisament aquest dijous, Xantal Llavina anunciava que pateix un càncer de mama i que ha iniciat una quimioteràpia que durarà sis mesos. La presentadora de Catalunya Ràdio serà substituïda per Adam Martín a Revolució 4.0. Més endavant, la periodista de 47 anys se sotmetrà a una operació i haurà de fer radioteràpia.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Ràdio Salut