La Jungla
Lorena Castell a 'Inocente, Inocente'
Foto: Lorena Castell a 'Inocente, Inocente' | TVE
Televisió

Lorena Castell, empastifada de crema a 'Inocente, Inocente': totes les bromes de la gala de TVE

Barcelona.
Lorena Castell a 'Inocente, Inocente'
Foto: Lorena Castell a 'Inocente, Inocente' | TVE

Com cada 28 de desembre, TVE ha emès aquest dimecres a la nit la gala solidària Inocente, Inocente per recaptar fons per nens amb discapacitat i les seves famílies. Un especial presentat per Anne Igartiburu, Juanma Iturriaga, Jacob Petrus y Carolina Casado, que aquest any ha comptat, entre d'altres, amb la participació de Lorena Castell.

Què sabem? La guanyadora catalana de Masterchef Celebrity ha estat la primera víctima de la nit. Suposada nova imatge d'uns bombons de xocolata, havia de decidir amb quatre experts el farcit de crema que més convindria al producte. Però el que havia de ser un tast professional ha esdevingut una guerra de pastissos, i la presentadora ha acabat totalment empastifada.

En detall: Més enllà de Castell, TVE ha preparat les següents bromes als famosos d'aquesta llista:

  • Ana Belén, cara a cara amb l'espionatge rus.
  • Blanca Suárez amb l'actriu Ana Fernández i la seva tieta Mercedes "multiplicada".
  • Pablo López en un programa de ràdio i un lladre que es cola a l'emissora.
  • Sole Giménez en una entrevista que cau en dimarts 13.
  • Tomás Roncero i el fals fitxatge de Leo Messi i Gerard Piqué pel Reial Madrid.

A més, l'edició d'aquest any —la vintivuitena— ha comptat amb les actuacions musicals d'artistes com Nil Moliner, Melody o Funambulista, entre d'altres. Juan y Medio ha entrevistat El Langui.

Recaptació: Durant la nit d'aquest dimecres, Inocente, Inocente ha aconseguit donacions per un total de 1.804.000 euros, una xifra una mica inferior a la de l'any passat, quan va ser de 1.905.164 euros.

Per últim: Malgrat que la gala ja ha acabat, TVE recorda que es poden continuar fent donacions a la fundació trucant al telèfon gratuït, a través del web, per Bizum o amb PayPal.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Televisió