La Jungla
Anne Igartiburu a les Campanades de 2021
Foto: Anne Igartiburu a les Campanades de 2021 | TVE
Televisió

Anne Igartiburu sí que presentarà les Campanades: així és com es venja de TVE

Barcelona.
Anne Igartiburu a les Campanades de 2021
Foto: Anne Igartiburu a les Campanades de 2021 | TVE

Anne Igartiburu farà un any més les Campanades la nit de Cap d'Any. Tot i que després d'haver estat apartada de forma polèmica per TVE, la presentadora es menjarà el raïm a l'especial que Ibai Llanos prepara a Twitch.

Què sabem? Quan falta només un dia per les Campanades, Ibai Llanos ha fet públic que Anne Igartiburu se suma al programa que ell mateix i Ramón García faran des de la Puerta del Sol de Madrid per donar la benvinguda al 2023.

Què diuen? 

  • Ibai Llanos ha publicat a les seves xarxes socials: "És un autèntic plaer comptar amb ella per l'últim stream de l'any".
  • Anne Igartiburu s'ha afanyat a respondre: "El plaer serà meu. Quines ganes!".

Al detall: Va ser a principis de desembre quan TVE va comunicar que no comptava amb Anne Igartiburu per les Campanades de 2023, després de fer-ho durant 17 anys de forma ininterrompuda. En el seu lloc hi haurà Ana Obregón i Los Morancos.

El motiu: Malgrat que TVE no ha explicat públicament el perquè de la seva decisió, cal recordar que l'any passat va ser la primera vegada que La 1 perdia el liderat a Espanya davant d'una altra cadena. Antena 3, amb Cristina Pedroche i Alberto Chicote, va fer un sorpasso històric (33,7% d'audiència contra el 22,4% de la televisió pública).

A més, també s'ha d'assenyalar que Igartiburu ha aparegut últimament en programes del grup Atresmedia com Encuentros inesperados de La Sexta o Mask Singer d'Antena 3. El seu nom sona per l'edició de Tu cara me suena de 2023. Això no hauria agradat a TVE.

Context: Anne Igartiburu i Ramón García amb Ibai Llanos a Twitch és per molts espectadors un record ple de nostàlgia. Més enllà dels 17 anys de la presentadora guipuscoana al capdavant de les Campanades hi ha els números de Ramontxu, que amb la seva capa les ha fet en 19 ocasions. Cinc d'aquestes vegades les van fer els dos junts.

Per últim: Ibai Llanos i Ramón García ja van fer junts a Twitch les Campanades de 2022, fa tot just un any. En aquella ocasió van aconseguir reunir 552.345 usuaris a la mitjanit per menjar el raïm, una audiència superior a canals de televisió com Cuatro, que va obtenir una quota de pantalla de l'1% amb 195.000 espectadors. Aquesta vegada amb Anne Igartiburu, el trio de presentadors bascos espera superar les xifres de l'any anterior.

Categoria: La Jungla