La Jungla
Pilar Rahola assajant pel Fora de To
Foto: Pilar Rahola assajant pel Fora de To | 8TV
Televisió

Walter Capdevila guanya 'Fora de To', el talent musical de 8TV

Pilar Rahola assajant pel Fora de To
Foto: Pilar Rahola assajant pel Fora de To | 8TV

Si a una cosa ens té acostumats 8TV és a la producció programes diferents i transgressors. L’aposta de la programació especial de cap d’any ha estat fidedigne als seus principis, realment fora de to!

La nit ha començat amb els presentadors de la cadena com a protagonistes i han demostrat que són uns cracs, també, sobre l’escenari. El programa especial de cap d’any de la cadena ha promogut un talent musical que ha posat a prova les habilitats artístiques dels presentadors, que han interpretat els seus cantants i grups preferits. 

Ruth Jiménez, del programa ‘Ares Revolution’; Elisabet Cortiles de ‘El FAX de 8TV’ i Walter Capdevila de ‘El Circ’, han estat els guanyadors de la primera edició del talent ‘Fora de to’. 

La periodista i col·laboradora d’’Ares Revolution’, Ruth Jiménez, s’ha atrevit interpretant el ‘Bad Romance’ de Lady Gaga i mostrant la seva part més salvatge. L’aposta no li ha anat gens malament i ha guanyat el premi a la Millor Coreografia. 

Elisabet Cortiles ha aconseguit el premi a la Millor Veu cantant un dels clàssics de Sau, el ‘Boig per tu’. La periodista no només no ha desentonat gens ni mica sinó que ha demostrat una habilitat que tenia amagada i amb un tema gens fàcil d’interpretar. 

El reporter d’El Circ, Walter Capdevila, ha explotat literalment sobre l’escenari posant-se a la pell d’Elvis Presley. Ha estat guardonat amb el premi al Millor Artista amb ‘Jailhouse Rock’ amb una actuació que ha deixat a tothom glaçat per la capacitat vocal però, sobretot, l’artística. 

El darrer talent del 2022 és un espectacle que ha deixat autèntiques perles que seran recordades per sempre, com la particular versió que ha fet la periodista Pilar Rahola de ‘Ay mamá’ de Rigoberta Bandini. Realment fora de to...

El ‘Fora de to’ també ha donat algunes pistes sobre les habilitats que tenen els presentadors de 8TV. El presentador i director de l’Opina Cat, Carlos Fuentes, ha deixat bocabadat al jurat amb ‘Amante Bandido’ de Miguel Bosé. 

Frank Blanco ha mostrat el seu costat més romàntic cantant ‘La cosa mas bella’ d’Eros Ramazzotti. En algun moment haurem de preguntar al periodista a qui anava dedicada la cançó italiana; a la seva dona o al CEO de la cadena?

Blanco no és l’únic que ha enviat missatges en italià. El presentador d’El FAX de 8TV, Eduard Pujol, ha seguit les mateixes passes amb ‘Azzurro’ d’Adriano Celentano. 

Ares Teixidó, Rebeca i Enric Lucena, Clàudia Raymat, El Gran Germán, José García, Ginna Pedrós i Sergio Mengual i Alejandra Castelló han completat el quadre d’interpretacions que ha deixat moments memorables!

Els presentadors i col·laboradors de 8TV han sonat de meravella gràcies a la música i als instruments en directe de ‘Shine’.

Pots recuperar el programa aquí.