La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

La mare d'Elena Huelva fa plorar amb el missatge que envia a la seva filla

Barcelona.
Foto: | Instagram

Elena Huelva, la jove andalusa influencer, va perdre la vida el passat dimarts al matí dia 3, a causa d'un càncer amb el qual lluitava des de feia temps. Concretament, patia el Sarcoma de Ewing, una malaltia que afecta els ossos, o el teixit blanc que els envolta.

Què sabem? La jove influencer Elena Huelva, després de quatre anys de lluita contra el càncer, ha perdut la vida amb només 20. Una malaltia que li van diagnosticar quan tenia 16 anys. La de Sevilla sempre es mostrava molt positiva i optimista a les seves xarxes socials, fins al punt d'acumular prop d'un milió de seguidors en el seu compte d'Instagram.

Què ha dit: "T'estimo per sempre, Helen de la meva ànima. Sempre juntes". Aquest és el comentari que Emi Palomo, mare d'Elena Huelva, ha publicat en el seu compte d'Instagram, fent caure la llagrimeta a molts. Una publicació que acompanya amb molts cors de color vermell, en senyal d'amor. També adjunta una imatge de les dues, molt maques, on la mare apareix fent un petó al nas a la seva filla. Parlem d'això:

A més a més: La mare d'Elena no ha estat l'única persona en acomiadar-se de la jove. La seva germana, Emi, també ha dedicat un preciós missatge. Ho ha fet a través de les seves històries d'Instagram, on ha publicat una foto de les dues fent-se una selfie davant del mirall. "Juntes sempre. T'estimo germaneta, segueix-me sempre, jo et sentiré", escriu.

Per acabar: La seva familia va donar a conèixer la trista mort de la seva filla a través de les xarxes socials. Concretament, ho van fer des del compte d'Instagram d'Elena Huelva. Un comunicat trist i molt curt, que van adjuntar amb una foto de la jove on apareix molt somrient. Per anunciar la seva defunció van escriure el següent: "Des d'aquest matí, Elena us mira i us balla des de la seva estrella". Una terrible notícia per començar l'any 2023. Descansa en pau.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Instagram