La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El missatge que Elena Huelva va deixar abans de perdre la vida, per culpa del càncer

Barcelona.
Foto: | Instagram

La influencer andalusa Elena Huelva va perdre el dimarts 3 de gener la vida, després de quatre anys de lluita contra el càncer. La jove patia el Sarcoma de Ewing, una malaltia rara que afecta els ossos.

Què sabem? En les últimes hores tant la seva mare com la seva germana, a través de les xarxes socials, s'han acomiadat d'ella. Ho han fet amb missatges molt emotius que han tocat el cor de molts. La mare d'Elena, per exemple, ha publicat una preciosa foto de les dues i ha deixat clar que tot i ja no ser-hi sempre estaran juntes. La seva germana, per la seva banda, ha dit que sempre la sentirà a prop i la tindrà present.

El missatge: En una aparició que Emi, germana d'Elena, ha fet davant dels mitjans de comunicació, tal com han recollit les càmeres d'Europa Press, ha volgut traslladar el missatge que la seva germana li va deixar abans de perdre tristament la vida.

  • "Volia que quedés molt clar que és molt important invertir amb la investigació d'aquest tipus de malalties, perquè al final tota la resta no serveix de res".
  • "Elena ha estat quatre anys lluitant i mostrant-se com és ella. Tenia sempre ganes d'anar allà on fos, encara que es trobés com es trobés".
  • "Si estic parlant amb vosaltres ara és per ella, perquè a ella sempre li agradava molt tot el que escrivíeu perquè són coses molt boniques".
  • "Tot i que sembli que la vida és una merda, hem de viure el dia a dia i aixecar-nos perquè això és la vida".

A més a més: Emi, la germana d'Elena Huelva, també ha dit que la seva germana, gràcies a la seva lluita diària i esforç, ha tingut l'ocasió de conèixer a moltes persones famoses. Sara Carbonero, Tomás Parramo, Aitana, Manu Carrasco o Ana Obregón són només alguns d'ells. Uns famosos, ha dit la seva germana, que s'estimaven i estimen molt a Elena Huelva perquè "és meravellosa i sobren les paraules per dir qualsevol cosa d'ella".

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Emi Huelva (@emihupa)

Per acabar: La germana de la jove influencer, que ha perdut la vida a causa del càncer, abans d'acomiadar-se dels mitjans de comunicació ha tornat a incidir en la importància d'invertir en malalties rares com el Sarcoma de Ewing. "Que s'inverteixi i es doni per aquest tipus de càncer perquè és el que ella volia". També ha dit que està segura que la valenta lluita que ha fet la seva germana, en tots aquests quatre anys, "ha estat brutal i mai serà oblidada".

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Salut