La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

El regal que posa els pèls de punta que els pares i germana d'Elena Huelva li van fer abans de morir

Barcelona.
Foto: | Instagram

El passat dia 3 de gener la jove influencer de Sevilla, Elena Huelva, va perdre la vida amb només 20 anys després d'una llarga batalla contra el càncer.

Què sabem? Després de quatre anys de lluita, Elena Huelva va morir tan sols tres dies després de començar l'any 2023 a causa de la enfermetat que patia, el sarcoma d'Ewing. Una malaltia que afecta els ossos i que a Elena Huelva li va empitjorar durant el mes de desembre, afectant també la zona de la tràquea. El dia 2 de gener, abans de perdre la vida, va publicar un últim missatge a les seves xarxes socials, on sempre era molt activa, dient a tots els seus amics i seguidors que els estimava molt. I és que si per alguna cosa passarà a l'història Elena Huelva és pel seu brillant exemple de positivitat, energia i optimisme.

El regal: Pocs dies abans de perdre la vida, Elena Huelva, tal com ella mateixa va informar a través del seu compte d'Instagram, va anar a casa seva per poder passar Nadal amb la família. "Feliç perquè estic amb tota la meva família", va escriure la jove a les seves xarxes amb dues fotografies seves. Una nit de Nadal molt especial per a Elena. I és que la seva família li va fer un regal preciós, que ha emocionat a molts. Els seus pares i germana li van regalar a Elena una estrella en el cel.

En profunditat: Concretament, l'estrella que els pares i germana van regalar a Elena té les coordenades següents: 14 16 43.1 19.05 04.1. Una estrella que està batejada amb el nom d'Elena Huelva Palomo, el de la jove, i que està inscrita en el Registre Espacial Internacional des del maig del 2002. Un regal molt especial i emotiu que Emi, la germana d'Elena, va compartir a través de les xarxes pocs dies després de la mort d'Elena. Parlem d'això:

Per acabar: Des que Elena Huelva va perdre la vida, els missatges d'afecte de tots els seus seguidors han estat una constant. També els dels seus familiars. Al missatge que van publicar la mare i germana d'Elena Huelva, se suma al que fa pocs dies va publicar el seu pare, Manuel Huelva, a través del seu compte d'Instagram. Juntament amb una imatge on apareixen ells dos, pare i filla molt feliços i units, es pot llegir el següent: "Et trobo tant a faltar. Mai he sentit un dolor més profund. T'estimo, amor meu. Sempre estaràs amb mi".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Salut Instagram