La Jungla
Ágatha Ruiz de la Prada a 'El Hormiguero'
Foto: Ágatha Ruiz de la Prada a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Ágatha Ruiz de la Prada fa les confessions més íntimes: sexe i festes

Barcelona.
Ágatha Ruiz de la Prada a 'El Hormiguero'
Foto: Ágatha Ruiz de la Prada a 'El Hormiguero' | Antena 3

Ágatha Ruiz de la Prada ha visitat el primer programa de l’any d’El Hormiguero per promocionar el seu llibre: ‘Ágatha Ruiz de la Prada. Mi historia’, on explica vivències úniques que ha viscut des que va néixer. Entre altres temes, la dissenyadora ha parlat de sexe i de les festes que organitzava.

El seu pare: Ágatha ha explicat que el seu pare “no era bona persona” i que, segurament, és el que ha intentat projectar a l’hora de buscar l’amor.

  • La dissenyadora ha dit que al seu pare “li agradaven molt les dones”. El fet de tenir “moltes amants” és el que va portar que pels fills es convertís en una cosa “molt pesada”.
  • “M’he adonat que molts amants meus s’assemblaven al meu pare, perquè eren uns canalles”, ha dit Ágatha. De fet, segons la seva teoria, “totes les nenes s’enamoren del seu pare i és el que projectem quan busquem l’amor”.

El sexe: La dissenyadora ha especificat que sempre ha estat “poc sexual”, però amb un parèntesi a la fórmula.

  • Pablo Motos li ha preguntat per la descripció que fa al llibre d’“El Chatarrero”, qui va ser parella d’Ágatha, descrivint-lo com a “molt primitiu” i “porc”. La dissenyadora ha esquivat la resposta assegurant que el seu editor ha decorat les paraules del llibre per fer la narrativa.
  • Aquest tema ha portat a parlar del sexe, on Ruiz de la Prada ha assegurat haver estat sempre “molt poc sexual”, però ha reconegut que aquesta és una de les raons per la que s’enamora “dels canalles”: “perquè ells m’animen...”, en l’àmbit sexual.

Les festes: Ágatha ha detallat que l’espera de la publicació del llibre va estar carregada de secretismes, “per si el paraven”. Però això no ha frenat a la dissenyadora en explicar les anècdotes viscudes, com per exemple que el rei emèrit s’havia quedat a dormir a casa dels seus avis, que vivien a una cada “d’uns 4000 metres quadrats”.

  • Ruiz de la Prada ha explicat que va conèixer molta gent famosa perquè la seva àvia feia festes a casa un cop per setmana. De fet, ella també ha reconegut que ho va estar fent durant vuit anys.
  • La dissenyadora ha detallat que a les festes bevia “per aguantar les festes”: “Quan veig que ja bec molt, començo a veure aigua”.
  • “Em dona igual què veure... no m’agradava el tequila, però ara m’encanta”, ha dit Ágatha abans d’assenyalar que també li agrada el mescal.
  • Ruiz de la Prada ha explicat que, a les festes que organitzava, un espònsor li oferia “una taula amb begudes de tots els colors”, molt característic d’ella. La dissenyadora ha afirmat, abans d’explicar una anècdota d’una amiga seva que baixava les escales rodant, que el problema sorgia quan barrejaven begudes, però que si no barrejaven, “aguantaven molt millor”.
  • Finalment, Ágatha ha destacat un servei que ofereixen els millors organitzadors de festes de tota Espanya, amics de la dissenyadora: “Un dels seus serveis és agafar les persones que beuen massa, les fiquen en un taxi i les acompanyen al llit de casa seva”.