La Jungla
Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, amb Albert Om
Foto: Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, amb Albert Om | TVE
Televisió

TVE cancel·la l'estrena de 'La Ruïna' amb Albert Om de convidat: el perquè de la decisió

Barcelona.
Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, amb Albert Om
Foto: Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes, amb Albert Om | TVE

Ignasi Taltavull i Tomàs Fuentes havien anunciat l'estrena de La Ruïna a La 2 per a les 23:00 hores d'aquest dimarts, 10 de gener. Però en comptes del nou programa d'humor en català, la passada nit es va emetre la pel·lícula El caso Collini i més tard Documentos TV. Què ha passat?

Què sabem? Segons ha pogut saber Principal, de fonts internes, TVE ha pres la decisió de cancel·lar l'estrena de La Ruïna, prevista per aquest dimarts, i ajorna-la per fer-la coincidir amb la tornada de Cachitos, que prepara la seva onzena temporada. Les mateixes fonts apunten que la televisió pública busca així "potenciar-ne l'estrena" i fer una bona nit d'audiència.

En detall: Cachitos havia de tornar a La 2 aquest dimarts a la nit, abans que Taltavull i Fuentes. Però TVE ja havia anunciat el dia anterior que el programa musical endarreriria finalment la seva estrena, que ara mateix no té una data fixada.

A més, La Ruïna havia de comptar en la seva estrena amb la presència d'Albert Om. El presentador d'Islàndia de RAC1 recorda, al programa gravat, un robatori que va patir a la Rambla de Barcelona mentre mantenia una conversa surrealista amb la policia. Una anècdota que haurà d'esperar per ser emesa per televisió.

Convidats. Entre els famosos que aniran a La Ruïna de La 2 i que confessaran les seves experiències més patètiques hi ha:

  • Albert Om
  • Toni Soler
  • Empar Moliner
  • Santi Millán
  • Agnès Busquets
  • David Verdaguer
  • Thais Villas

Per acabar: La Ruïna de TVE és la versió en català del pòdcast homònim que Fuentes i Taltavull van estrenar el febrer del 2019 i que es pot escoltar a Spotify. Cada entrega compta amb un famós que explica la seva anècdota més vergonyosa però divertida. El públic també participa. Finalment, la pitjor de la nit té premi. Sense buscar-ho, el programa ja té la seva primera ruïna: la no estrena d'aquest dimarts. Aviat, la data definitiva.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: RTVE Televisió