La Jungla
Bernat Quintana, en una imatge a la televisió
Foto: Bernat Quintana, en una imatge a la televisió | TV3
Famosos

Emotiu record de Bernat Quintana pel desè aniversari de la mort d'Anna Lizaran

Barcelona.
Bernat Quintana, en una imatge a la televisió
Foto: Bernat Quintana, en una imatge a la televisió | TV3

Aquest dimecres es compleixen deu anys de la mort d'Anna Lizaran, víctima d'un càncer fulminant, diagnosticat poques setmanes abans de perdre la vida l'11 de gener de 2013. Una dècada més tard, companys actors la recorden.

En detall: Entre ells Bernat Quintana. L'artista de Sabadell es va estrenar amb només 13 anys a TV3 amb la mítica Laura, on va coincidir precisament amb Lizaran. En homenatge a l'actriu, considerada una de les grans dames del teatre a Catalunya, Quintana ha compartit a les xarxes socials una de les escenes que van fer plegats. "El meu àngel de la guarda". Aquest és el vídeo:

A més, Anna Lizaran també ha rebut l'homenatge de l'Associació dels Espectadors del Teatre Lliure, en un acte on hi havia present el director Sergi Belbel i els actors Imma Colomer i Pere Arquillué.

Què diu Sergi Belbel? Durant l'acte en memòria de Lizaran, Belbel ha reivindicat a TV3 la "petjada tan gran" que va deixar l'actriu entre els que van treballar amb ella:

  • "Feia pujar el nivell de les persones que eren amb ella a l'escenari".
  • "Treballar amb ella era considerar el teatre com un fet gairebé sagrat".

Per acabar: Elisenda Roca o també el presentador Jordi Basté han estat dues més de les personalitats que aquest dimecres han recordat la figura d'Anna Lizaran, una de les millors actrius catalanes de la seva generació.

Categoria: La Jungla