La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Jessica Goicoechea desafia la censura amb una foto on no deixa res a la imaginació

Barcelona.
Foto: | Instagram

L'empresària i model catalana, parella de Marc Bartra, calenta el seu compte d'Instagram amb una fotografia molt explícita i pujada de to.

Què sabem? Jessica Goicoechea es troba passant uns dies de vacances i relax a Costa Rica. Un viatge que fa després de les vacances de Nadal amb un grup d'amics, per començar l'any 2023 amb bon peu i tornar a Barcelona, on viu i treballa, amb un to de pell envejable. Una estada a Costa Rica de la qual la model n'ha presumit a les seves xarxes amb unes fotografies que han agradat molt a tothom.

La imatge: En les últimes hores, la guapa parella de Marc Bartra ha pujat la temperatura del seu compte d'Instagram, on acumula més d'un milió i mig de seguidors, amb una imatge on apareix sense res de roba i sense deixar res a la imaginació. Una fotografia on Jessica, estirada damunt d'un llit, presumeix de bronzejat i de cuidada figura, deixant a la vista la seva esquena, cames i cul. "Costa Rica" escriu l'empresària de roba, que té una col·lecció que porta el seu cognom. Parlem d'això:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Jessica Goicoechea. (@goicoechea)

Les reaccions: Els seus seguidors a Instagram no han tardat a reaccionar a la publicació de la catalana. Moltíssimes han estat les persones que li han dedicat comentaris i 'm'agrada'. Entre totes les persones que han interaccionat amb ella destaca Marc Bartra. El que va ser jugador del Barcelona li ha dedicat l'emoticona d'un cor amb flames. Un missatge en el qual deixa clar que està molt enamorat de la jove catalana, amb qui porta sortint des de fa uns quants mesos.

Per acabar: Aquesta, però, no és la primera vegada que Goicoechea presumeix d'escultural físic a les xarxes socials. Durant el mes d'agost, aprofitant les seves vacances d'estiu a les Maldives, va embogir a tots els seus seguidors amb una fotografia molt picant. La catalana va retratar-se completament nua, d'esquena a càmera, mentre entrava dins l'aigua del mar. Una imatge en blanc i negre que en pocs minuts va començar a sumar molts 'm'agrada' superant la barrera dels 125.000.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Instagram