La Jungla
Belén Cuesta i Jaime Lorente a 'El Hormiguero'
Foto: Belén Cuesta i Jaime Lorente a 'El Hormiguero' | Antena 3
Televisió

Belén Cuesta i Jaime Lorente, sobre interpretar Bárbara Rey i Ángel Cristo: "Vam tenir prejudicis"

Barcelona.
Belén Cuesta i Jaime Lorente a 'El Hormiguero'
Foto: Belén Cuesta i Jaime Lorente a 'El Hormiguero' | Antena 3

Belén Cuesta i Jaime Lorente han visitat El Hormiguero per promocionar Cristo y Rey, la nova sèrie d’Atresplayer Premium que els actors han protagonitzat donant vida a Ángel Cristo i Bárbara Rey. Els actors han explicat la seva experiència de rodatge d’una sèrie que explica les llums i les ombres de la vedet sense censura, des de les històries amoroses amb el rei emèrit i Paquirri fins al maltractament que va patir a mans del domador.

Què diuen: Els protagonistes de Cristo y Rey han compartit l’arriscada experiència d’interpretar una història tan polèmica.

  • Belén Cuesta: “Ens va donar vertigen. Jo coneixia la Bárbara Rey de la premsa del cor només, però quan ens van explicar la història real d’ells dos... em va semblar al·lucinant”
  • Jaime Lorente: “He tingut moltes fases. La primera va ser de prejudici quan em van proposar el càsting, però he descobert una història impressionant”.
  • Jaime Lorente: “A mi em posava nerviós veure a Bárbara i Sofía Cristo quan estaven presents en el rodatge. Han estat molt involucrades”.

A més: Cuesta i Lorente també han explicat com han viscut una història tan potent com la de Bárbara Rey i Ángel Cristo.

  • Jaime Lorente ha explicat que haver-se de posar en la pell d’un maltractador l’ha fet reflexionar com a pare, ara que té una filla: “T’adones que certes situacions ens poden ocórrer a qualsevol a casa”.
  • Belén Cuesta ha parlat de com el que es creia mediàticament va discernir molt de la realitat: “És interessant veure com dos personatges molt exposats tenien una història que ningú coneixia”.
  • L’actriu també ha explicat que li ha agradat molt fer el seu paper com a Maria, més enllà de la faceta de Bárbara: “És una dona que va patir i va haver de lluitar per salvar als seus fills, rere la faceta amb un caràcter fort”.
Categoria: La Jungla