La Jungla
Melissa Jiménez en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Melissa Jiménez en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram
Famosos

Melissa Jiménez oblida Marc Bartra amb un famós presentador de televisió

Barcelona.
Melissa Jiménez en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Melissa Jiménez en una imatge de les seves xarxes socials | Instagram

Melissa Jiménez té una nova il·lusió, quan fa tot just un any de la separació amb Marc Bartra. És presentador de televisió, acaba de fer 40 anys i es va quedar solter fa quatre mesos. Que qui és? El televisiu Dani Martínez, membre del jurat de Got Talent.

Què sabem? La revista ¡Hola! publica aquest dimecres les fotografies dels dos caminant junts pel centre de Madrid. El motiu del passeig, diu la mateixa publicació, buscar un nou pis de lloguer per a l'actor... i qui sap si també per ella. A falta de confirmació, Melissa Jiménez i Dani Martínez serien la primera parella sorpresa de 2023.

A més, les fotografies de Melissa Jiménez i el seu nou amic especial s'han publicat pocs dies després que Marc Bartra fes oficial, d'una vegada per totes, la seva relació amb Jessica Goicoechea. Les imatges de la celebració del seu aniversari amb la influencer han generat multitud de reaccions a Instagram, malgrat que fa setmanes que se sap del cert que surten junts.

D'on venim? Melissa Jiménez, periodista esportiva referent de les retransmissions de la Fórmula 1, i l'exblaugrana es van separar a principis de 2022 després de cinc anys de matrimoni i tres fills en comú. Mentre ja és públic que ell ha refet la seva vida sentimental, encara no se sabia res de les possibles noves relacions d'ella.

Per acabar: Després de la separació, Melissa Jiménez ha continuat vivint a Sevilla, la ciutat on tenia la residència amb Marc Bartra, que abans de marxar al Trabzonspor turc jugava al Betis. També té una a casa a Barcelona. Però el fet és que, per motius professionals, cada vegada passa més temps a Madrid. Exactament igual que el seu amic especial Dani Martínez.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Televisió