La Jungla
Fran Perea i el seu pare en una fotografia de les xarxes socials
Foto: Fran Perea i el seu pare en una fotografia de les xarxes socials | Instagram
Famosos

El missatge colpidor de Fran Perea per la mort sobtada del pare: "No ho esperàvem"

Barcelona.
Fran Perea i el seu pare en una fotografia de les xarxes socials
Foto: Fran Perea i el seu pare en una fotografia de les xarxes socials | Instagram

Fran Perea travessa un dels moments més durs de la seva vida, amb la mort sobtada del pare durant la nit de dimarts, dia 17 de gener, als 72 anys.

Què sabem? Ha estat el mateix Fran Perea qui ha donat a conèixer al gran públic la seva mort, després de compartir la notícia del decés al perfil del seu pare. "Papà, t'estimo sempre", ha deixat escrit l'artista amb la fotografia de José Joaquín Perea i un cor negre.

Què diu Fran Perea? En un breu comentari al perfil del seu pare, Fran Perea ha publicat:

  • "El meu pare estimat. Aquest últim gir de guió no l'esperàvem".
  • "Et trobem a faltar tan fort. T'estimo sempre".
 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de José Joaquín Perea Rodríguez (@kkperea)

En detall: També a Instagram, la família anuncia "amb gran dolor" la mort de José Joaquín Perea a la seva Màlaga natal. El descriuen com "un home que va deixar empremta per allà on va passar, amb un cor enorme i un somriure sempre a la cara".

Qui va ser José Joaquín Perea? El pare de Fran Perea va estar sempre molt vinculat a la docència. A més de professor, va ser president de l'ONG Liga Malagueña de la Cultura y la Educación. També va ser un reconegut militant del PSOE de Màlaga, igual que la seva dona, Amparo Bilbao, que havia estat regidora a l'ajuntament de la ciutat.

Un altre apunt: Com a conseqüència de la mort del pare, Fran Perea ha cancel·lat temporalment Retorno al hogar, l'obra de teatre on treballa actualment i fins el proper mes de febrer. Per cert, fa només cinc dies compartia a les xarxes un post sobre la funció, amb una fotografia d'ell de petit agafat de la mà del pare, l'home de la samarreta negra i el bigoti:

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Fran Perea 🇪🇸 (@frnperea)

Per acabar: Sí que segueixen en peu els preparatius de la gira de commemoració de Los Serrano, amb motiu del vintè aniversari de l'exitosa sèrie. Començarà a l'abril i amb ell hi haurà Víctor Elías, el seu germà a la ficció.

Categoria: La Jungla