La Jungla
Foto: | TV3
Televisió

Lorena Vázquez i la seva trobada per sorpresa amb Joan Carles: crida molt l'atenció la seva roba

Barcelona.
Foto: | TV3

Com cada dijous, les periodistes catalanes expertes en premsa rosa, Laura Fa i Lorena Vázquez, han visitat el programa de les tardes de TV3, Planta Baixa, presentat per Agnés Marqués.

Què sabem? Les periodistes han visitat TV3 per repassar els temes més destacats de la premsa del cor. Entre els temes que han tractat destaca la mort de l'actriu italiana, Gina Lollobrigida, que durant uns anys va mantenir una relació sentimental amb l'empresari català Javier Rigau.

Què han dit? Parlant de la mort de l'actriu italiana, Laura Fa ha explicat que en les últimes hores s'ha posat en contacte amb Rigau per saber de la seva vida. La periodista ha sorprès dient la resposta que Rigau, en català, li ha fet arribar. És la següent:

  • "Estic a Roma des de la setmana passada i em vaig poder acomiadar d'ella [Gina Lollobrigida]. Moltes gràcies, ets molt bona noia i tinc molts bons records de tu".

A més a més: Laura Fa també ha explicat que Javier Rigau té una casa a Barcelona al costat de la Clínica Planas. I parlant de la Clínica Planas, Lorena Vázquez ha aprofitat per fer la vista enrere i recordar el dia que es va trobar, de manera inesperada, amb Joan Carles. Una trobada que, precisament, es va produir a la Cínica Planas. Clínica on Joan Carles, fa temps, s'instal·lava durant temporades per fer-se tractaments a la cara per combatre el pas dels anys. Lorena Vázquez ha dit:

  • "Una vegada estàvem fent guàrdia a Javier Rigau i vaig entrar a la Clínica Planas a fer un pipí. Allà em vaig trobar per sorpresa amb Joan Carles que estava menjant una paella".
  • "El que més em va cridar l'atenció és la manera com anava vestit. Portava un xandall amb estampat militar de color verd, dels anys 80, amb la bandera espanyola".

Per acabar: Parlant de Joan Carles, i dels retocs que es feia a la cara per combatre el pas dels anys, Laura Fa i Lorena Vázquez també han mencionat a la seva filla Cristina. En aquest sentit han recordat que ella, igual que el seu pare, també anava a la Planas per fer-se tractaments. Laura Fa ha dit: "Abans tenia la cara molt més ben cuidada que ara".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió