La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Famosa cantant, víctima d'un atac racista: "M'han donat ganes de..."

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Instagram

Ha estat a través de les xarxes socials que la coneguda i estimada cantant ha denunciat la situació que ha viscut en les últimes hores.

Què sabem? Una coneguda cantant ha explicat en el seu compte de Twitter la desagradable situació que ha viscut pel simple fer de ser de color. Una publicació a les xarxes socials que ha indignat a molts dels seus seguidors i companys de professió, a jutjar pels comentaris d'afecte i suport que li han fet arribar. 

De qui es tracta? L'estimada cantant que ha estat víctima d'un atac racista ha estat la canària Nia, que es va donar a conèixer gràcies al programa de Televisió Espanyola, Operación Triunfo. Un concurs de cant on va participar l'any 2020, en plena pandèmia del coronavirus, i que va acabar guanyant. Des de les hores la canària no ha parat d'aconseguir èxits.

Què ha passat? Els fets van tenir lloc el dimecres 1 de febrer, a la tarda, tal com la cantant ha donat a conèixer en el seu compte de Twitter, on acumula 82.000 seguidors. El cas és que Nia estava conduint, quan de cop i volta un cotxe que anava en direcció contrària es va posar en el seu carril. Un gran ensurt. En aquell moment Nia va decidir frenar el cotxe en sec per evitar xocar de cares. Una situació amb la qual l'home que anava a l'altre vehicle es va enfadar amb la cantant i la va acabar insultant pel seu color de pell. 

  • "Resulta que l'home de l'altre cotxe ha estat qui s'ha enfadat amb mi".
  • "Em diu: podries haver frenat, que no estàs en el teu país, subnormal".
  • "A vegades m'agradaria saber a quin país m'envien perquè unes vacances sempre venen bé".

Per acabar: Nia Correia, nascuda a Las Palmas de Gran Canària, ha fet gala del seu saber estar demostrant que els insults pel seu color de pell no l'afecten. I és que la cantant de només 29 anys ha optat per prendre's amb ironia les desafortunades paraules de conductor. Els seus seguidors a Twitter li han fet arribat tot el seu suport. Entre altres missatges es poden llegir comentaris com: "La gent és dolenta i racista", "Mai perdis el sentit de l'humor", "Quina ràbia el que t'ha passat" o "Hi ha gent subnormal que no sap conduir i que a sobre és racista".

Categoria: La Jungla
Etiquetes: Twitter Música