La Jungla
Foto: | Instagram
Xarxes

Jedet parla per primer cop després de l'agressió sexual als Feroz: pèls de punta

Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La cantant i actriu de Girona, Carmen Jedet Izquierdo Sánchez, més coneguda amb el sobrenom de Jedet, parla per primer cop després de l'agressió sexual que va patir durant la festa posterior en els premis Feroz.

Què sabem? La gala dels premis Feroz, celebrada el passat 28 de gener, va estar marcada per la polèmica. Uns successos que han fet la volta al món i que seran recordats durant molt temps. Parlem de les presumptes agressions sexuals que es van produir, durant la festa posterior als premis. Unes agressions que es van produir entre les quatre i les sis de la matinada, que van patir l'actriu catalana Jedet i un home que de moment encara no ha estat identificat. L'autor de les presumptes agressions va ser el productor cinematogràfic Javier Pérez Santana, de 55 anys.

Què ha dit? Ha estat a través del seu compte d'Instagram, on acumula més de 467.000 seguidors, on la catalana Jedet ha trencat el silenci per primer cop després dels premis Feroz, celebrats a Saragossa. En un breu i directe comunicat que ha compartit en les seves històries, la de Girona, entre altres, ha dit:

  • "Estan sent dies difícils, on fer coses normals m'està costant molt".
  • "Estic més sensible que de costum. Em sento atabalada, però la rutina d'estar envoltada dels que t'estimen i et cuiden, ajuda".
  • "Tant de bo mai ningú hagi de patir cap mena d'abús. Tant de bo això serveixi perquè moltes més persones s'atreveixin a denunciar i a parlar de la seva situació".
  • "Fins que no se celebri el judici, em mantindré amb silenci i em centraré en els meus compromisos professionals".

Per acabar: Després dels tristos fets que van produir-se arran dels premis Feroz, l'Associació d'Informadors Cinematogràfics d'Espanya (AICE) va emetre un comunicat, també a través de les seves xarxes, lamentant tot el que va succeir. "Un cop es solventi tot el que ha passat, els presumptes autors d'aquests fets seran vetats de manera permanent dels Premis Feroz i de totes les activitats organitzades per l'AICE". En el comunicat, des de l'associació també van oferir tot el seu suport a les víctimes. "Sempre treballem perquè els nostres espais siguin llocs segurs", van afegir.

Categoria: La Jungla