La Jungla
Hilda Siverio, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Hilda Siverio, en una imatge de les seves xarxes socials | TikTok
Famosos

Mor la 'influencer' Hilda Siverio als 52 anys després d'una llarga lluita contra el càncer

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Hilda Siverio, en una imatge de les seves xarxes socials
Foto: Hilda Siverio, en una imatge de les seves xarxes socials | TikTok

Hilda Siverio ha mort aquest dijous als 52 anys, després que en fes nou que lluitava contra un càncer de mama. Des del passat 9 de gener es trobava ingressada a l'hospital per l'empitjorament del seu estat de salut.

Què sabem? Ha estat l'alcalde de Santa Cruz de Tenerife, José Manuel Bermúdez, l'encarregat de traslladar la trista notícia al gran públic, a través d'un missatge al seu compte de Twitter. "Una lluitadora infatigable, un exemple de vida, ens deixa. Ningú com ella per ensenyar-nos a viure i seguir amb actitud positiva. Ens quedem amb el teu somriure. Fins sempre, amiga", ha escrit.

A més, el perfil de Hilda Siverio ha confirmat aquest divendres al matí la notícia de la seva mort amb una darrera publicació a Instagram. "El final sempre sorprèn, encara que estigui escrit des del principi. No oblideu somriure, jo ho faré des del cel", s'hi pot llegir.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hilda Siverio Garcia (@hilda_5)

Qui era Hilda Siverio? Creadora de continguts, es va fer molt famosa a les xarxes socials per la seva positivitat malgrat que havia estat diagnosticada d'un càncer terminal. La seva història és especialment punyent:

  • Mare de tres fills, estava embarassada del tercer quan va conèixer que estava malalta.
  • Malgrat el risc que corria, va escollir no avortar i tirar endavant l'embaràs.
  • Perquè el fetus no es veiés afectat, va decidir esperar a la setmana 33 per començar el tractament.
  • Això va fer que les seves opcions de sobreviure es reduïssin dràsticament.

En xifres: Explicant en primera persona com afrontava el càncer amb un somriure, Hilda Siveiro va fer gran forat a les xarxes socials. El seu èxit és evident. Només a TikTok, la influencer acumulava més d'un milió i mig de seguidors. A més, a Instagram va aconseguir més de 330.000 followers.

Un altre apunt: Fa només una setmana, Hilda Siverio compartia les seves últimes fotografies abans de morir. Disfressada, molt pocs dies abans del Carnaval, que lamentablement ja no podrà celebrar. "Que la vida sigui un regal cada dia, aquí hi ha el meu regal, una mica més però sense dolor", escrivia amb tres imatges amb perruca blava i un antifaç.

 
 
 
 
 
Ver esta publicación en Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Una publicación compartida de Hilda Siverio Garcia (@hilda_5)

Reaccions: La mort de Hilda Siverio ha estat tendència durant les últimes hores a les xarxes socials. Una trista notícia que rebut la resposta de famosos espanyols com Belinda Washington, Rosa López, Xuso Jones o Tamara Gorro.