La Jungla
Foto: | Telecinco
Xarxes

Tres anys de la mort de l'exmarit de Belén Esteban: un periodista escriu això i penja fotos

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | Telecinco

Fran Álvarez, el que va ser el primer marit de la tertuliana de tele Belén Esteban, va perdre la vida el dia 8 de febrer del 2020 amb només 43 anys.

Què sabem? Ara fa tres anys, el dia 8 de febrer del 2020, el món del cor es va tenyir de negre amb la trista mort de Fran Álvarez. El que va ser el primer marit de Belén Esteban, per causes que no s'han fet públiques, va ser trobat mort en el seu pis de Madrid en el barri de La Elipa. Una mort que es va produir quan ell tenia només 43 anys i estava travessant un dur període, on estava molt baix d'ànims i intentava superar la seva forta addicció a l'alcohol.

Què ha passat? Tres anys més tard, coincidint amb el dia que Álvarez va perdre la vida, un periodista de Telecinco, cadena on treballa Belén Esteban, ha recordat el que va ser el seu marit. Ho ha fet a través de les xarxes socials, de Twitter, on ha publicat un sentit escrit i dues fotografies. Parlem d'Aurelio Manzano, que va ser un gran amic de Fran Álvarez i que actualment col·labora en el programa dels caps de setmana de la cadena, Fiesta. "Tres anys després de la teva mort, et continuem trobant a faltar, estimat Fran", escriu el periodista dedicat al món del cor. "Espero que estiguis bé, tranquil i feliç volant per l'univers", afegeix. La publicació d'Aurelio Manzano i les dues fotos del periodista amb l'exmarit de Belén Esteban, a continuació.

En profunditat: De fet, va ser Aurelio Manzano, en el programa Viva la vida, que també es feia durant els caps de setmana, que va comunicar la trista mort de Fran Álvarez. Una mort que va enxampar per sorpresa a Belén Esteban. I és que la de Sálvame es trobava de viatge amb el seu actual marit, el conductor d'ambulàncies Miguel Marcos. No obstant, a la seva tornada, uns dies més tard de la mort d'Álvarez, Belén Esteban va parlar. Ho va fer en el programa on col·labora des de fa molts anys. "Vull enviar una abraçada  molt forta als seus pares, germanes i fill, però especialment a la seva mare Maruja". També va dir que arran de la mort del seu exmarit moltes revistes s'havien posat en contacte amb ella per fer una exclusiva parlant del tema, però que ella, per respecte, no va voler fer res. "Ni m'ha passat pel cap", va manifestar.

Per acabar: Fran Álvarez i Belén Esteban es van casar el juny del 2008 i van estar junts fins a l'any 2013. No obstant, durant els anys que va durar la seva relació, tots dos van viure múltiples crisis, totes elles televisades. 

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco