La Jungla
Chelo García-Cortés, a 'Sálvame'
Foto: Chelo García-Cortés, a 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Chelo García-Cortés serà operada després de l'accident a Telecinco

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Chelo García-Cortés, a 'Sálvame'
Foto: Chelo García-Cortés, a 'Sálvame' | Telecinco

Chelo García-Cortés s'ha de sotmetre a una operació d'urgència, a conseqüència de la caiguda que va patir la primavera passada a la Sálvame Fashion Week.

Què sabem? Tal com avança aquest dimecres la revista Diez Minutos, la col·laboradora de Telecinco serà operada la primera setmana de març amb caràcter urgent. La cirurgia, que es farà a Barcelona, servirà per col·locar-li una pròtesi de titani al maluc que substituirà la pròpia articulació.

En detall: L'operació la durà a terme el seu cirurgià de confiança, Roberto Seijas, que l'equip de Traumatologia de l'Institut Cugat.

D'on venim? El passat mes de maig, Chelo García-Cortés va relliscar a la passarel·la de la Sálvame Fashion Week i va caure a terra. Es va trencar el radi –ja va ser operada per aquest motiu– i també es va lesionar el maluc dret. Una lesió que ha empitjorat els últims mesos.

A més, actualment la periodista del cor encara va a rehabilitació per recuperar la mobilitat que tenia al braç abans de l'accident.

Un altre apunt: Segons la mateixa revista, Chelo García-Cortés volia evitar com fos haver de passar pel quiròfan per la lesió al maluc. Per aquest motiu, els últims mesos s'ha sotmès a dos tractaments d'artròlisi amb plasma ric en plaquetes, però no han funcionat.

Per acabar: Chelo García-Cortés té ara una llarga recuperació per davant. Després de l'operació haurà de fer entre dos i quatre mesos de rehabilitació, que la mantindran allunyada dels platós de Mediaset.

Categoria: La Jungla