La Jungla
Ricard Ustrell, des d'Ucraïna a 'Planta baixa'
Foto: Ricard Ustrell, des d'Ucraïna a 'Planta baixa' | TV3
Famosos

Ensurt de Ricard Ustrell a l'avió tornant d'Ucraïna: imatge del moment de pànic

Barcelona.
Temps de lectura: 1 minut
Ricard Ustrell, des d'Ucraïna a 'Planta baixa'
Foto: Ricard Ustrell, des d'Ucraïna a 'Planta baixa' | TV3

Ricard Ustrell ha passat els últims dies a Ucraïna, per comprovar la situació al país un any després de la invasió russa. El contingut enregistrat es mostrarà aquest dissabte a Col·lapse de TV3. Abans, el presentador ha fet públic l'ensurt que ha patit al vol de tornada.

Què sabem? En una publicació al seu compte d'Instagram, el periodista sabadellenc ha compartit la fotografia del que ha passat en el vol de tornada a Barcelona. Tres mascaretes d'oxigen, penjades del sostre des del damunt del seient, que salten quan hi ha una descompressió de la cabina o quan la nau sobrepassa els 14.000 peus d'altitud.

Què diu Ricard Ustrell? A Instagram, el presentador ha compartit:

  • "El típic ensurt a l'avió".

En detall: Ustrell ha preparat un especial de Col·lapse per aquest dissabte 18 de febrer a TV3. L'equip del programa ha visitat alguns dels escenaris més impactants de la guerra. Entre ells, la localitat de Bucha, tristament coneguda d'una matança de civils el passat mes de març.

  • Cal recordar que Ustrell va visitar la frontera entre Polònia i Ucraïna ara fa un any, en el seguiment que va fer aleshores com a presentador de Planta baixa al principi de la guerra.

A més, hi haurà especialistes convidats com els periodistes Marc Marginedas, i Lluís Caelles, el fotoperiodista Emilio Morenatti o l'analista Carme Colomina. També hi anirà Mijailo Podoliak, assessor del president ucraïnès Volodimir Zelenski.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió