La Jungla
Àngel Llàcer, en una imatge d'arxiu
Foto: Àngel Llàcer, en una imatge d'arxiu | ACN
Televisió

Nou projecte d'Àngel Llàcer a TV3: tot el que se sap

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Àngel Llàcer, en una imatge d'arxiu
Foto: Àngel Llàcer, en una imatge d'arxiu | ACN

Àngel Llàcer prepara el seu retorn a TV3 amb La puntual, la segona temporada d'El llop. Des d'aquest dilluns, el director teatral i el seu equip fan una ruta per Catalunya per triar els actors i actrius que formaran part de la nova companyia.

Què sabem? Després de l'èxit de la primera temporada, amb una audiència mitjana del 13,7% i 288.000 espectadors, que van veure el procés de creació de Terra baixa d'Àngel Guimerà, el nou repte d'Àngel Llàcer és trobar actors amateurs per representar el clàssic L'auca del senyor Esteve de Santiago Rusiñol.

En detall: Tal com va passar a la primera temporada, La puntual mostrarà com es crea una representació teatral des de zero, i els espectadors seran testimonis de totes les fases tècniques i artístiques per les quals passa el projecte fins el dia de l'estrena.

A més: Més enllà d'Àngel Llàcer, que ja va dirigir El llop a TV3 el 2022, a la segona temporada del programa repeteixen almenys l'ajudant de direcció Enric Cambray, la lingüista Clara Queraltó i Elisenda Pineda, que es deixava veure amb els artistes al backstage.

Per acabar: L'equip del programa ja busca candidats pels càstings. Hi pot participar qualsevol persona major de 18 anys. Per fer-ho, cal fer-los arribar per correu electrònic un vídeo de dos minuts que mostri les habilitats interpretatives de l'interessat i un currículum actualitzat. La data límit és el 12 de març.

Categoria: La Jungla
Etiquetes: TV3 Televisió Teatre