La Jungla
Foto: | Instagram
Famosos

Makoke s'opera la cara i el coll. El resultat impacta: molt inflada, ull morat i no sembla ella

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Instagram

La col·laboradora de Telecinco ha passat per quiròfan per retocar-se la cara i el coll i combatre les arrugues i el pas dels anys.

Què sabem? Makoke, la tertuliana del programa Fiesta dels caps de setmana de Telecinco, s'ha deixat part del seu sou en retocar-se la cara i coll semblar una altra persona als seus 53 anys. L'ex de Kiko Matamoros ha passat per una clínica estètica de Madrid i s'ha fet una intervenció per treure's anys de sobre i semblar més jove del que és.

Què s'ha fet? Tal com va explicar el cap de setmana passat en el programa Fiesta, s'ha retocat el coll i la part inferior de la cara. Una intervenció que es coneix amb el nom de lífting cervical i que consisteix a treure pell de la zona del coll i cara per eliminar les arrugues i acabar amb un aspecte molt més llis.

'Sálvame' mostra la nova cara de Makoke | Telecinco

La seva imatge: Ha estat el programa Sálvame, de les tardes de Telecinco, el primer a aconseguir imatges de Makoke acabada d'operar. Unes imatges que s'han mostrat durant la tarda del dimarts 21 de febrer. En les fotografies publicades es pot veure a una Makoke molt diferent de com era abans. La de Telecinco, fruit de l'operació, té la cara molt inflada i deformada. També té un ull morat. En definitiva, una imatge molt impactant perquè no sembla ella. 

En profunditat: Uns retocs en el coll i cara que la de Telecinco s'ha fet en una cèntrica clínica de Madrid, situada a prop de la zona de Diego de León de la capital. Una operació per la qual Makoke hauria pagat entre 5.000 i 7.000 euros aproximadament. Un elevadíssim preu, tot i manifestar, en els últims mesos, que no està gens bé econòmicament i que està afogada pels deutes.

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada que Makoke es retoca el seu cos per veure's millor. Fa qüestió de pocs dies, tal com va informar ella mateixa a través del seu compte d'Instagram, es va retocar el nas amb àcid hialurònic perquè se'l veia molt gran i tenia complex. A finals del 2019 la de Telecinco va retocar-se els pits per aixecar-se'ls perquè considerava que, amb els anys, li havien anat caient.

Categoria: La Jungla
Etiqueta: Telecinco