La Jungla
Foto: | Telecinco
Televisió

Jorge Javier Vázquez impacta amb la seva nova imatge per semblar més jove

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Foto: | Telecinco

El presentador català de Telecinco, Jorge Javier Vázquez, sorprèn els espectadors de la cadena amb el que es fa per semblar més jove.

Què sabem? La passada nit del dijous 2 de març Telecinco va estrenar una nova edició del programa Supervivientes. Una edició marcada per un gran canvi: la substitució de Lara Álvarez per la presentadora del temps, Laura Madrueño. Un inici de concurs que va impactar a molts per la nova imatge que ara llueix el presentador de Telecinco, Jorge Javier Vázquez.

Què s'ha fet? Cada dos per tres Jorge Javier Vázquez sorprèn als espectadors de Mediaset amb els seus canvis d'imatge. Arriscats canvis que sempre es fa quan ha d'estrenar programes nous a la cadena. En anteriors edicions de Supervivientes el de Badalona s'ha deixat veure amb el cabell ros platí o inclòs blau. En les últimes hores ha tornat a sorprendre. Aquesta vegada no s'ha tenyit el cap, sinó que s'ha fet una cosa a la cara per semblar més jove i mostrar una faceta més transgressora.

En profunditat: El canvi d'imatge de Jorge Javier Vazquez té a veure amb les seves celles, concretament amb la seva cella esquerra. I és que el català ha optat per fer-se un tall i deixar-se un tros sense pèl. Només aparèixer en el plató de Supervivientes, quan passaven pocs minuts de les deu de la nit, és el primer que deia. "Amb aquest càsting de gent tan jove, he demanat a la meva perruqueria de confiança que em posessin com un nen i m'han fet un tall a la cella. I ara les xarxes estan que treuen fum", va dir. Ara llueix així.

A més: Jorge Javier Vázquez no només ha optat per fer-se un tall a la cella, sinó que també s'ha animat a no lluir ulleres, un complement que sempre porta quan trepitja un plató i que per ell s'ha tornat indispensable amb el pas dels anys.

Per acabar: Els espectadors de Supervivientes no van tardar a dir la seva només veure al presentador aparèixer a plató. Twitter es va omplir de missatges. Alguns d'ells són els següents: "Guanya molt més sense ulleres i amb el cabell del seu color", "Què s'ha fet a la cella?" o "Es veu molt diferent sense ulleres".