La Jungla
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco
Famosos

Jorge Javier, quatre anys després de l'ictus: "Torno al lloc on vaig estar a punt de dinyar-la"

Barcelona.
Temps de lectura: 2 minuts
Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame'
Foto: Jorge Javier Vázquez, presentador de 'Sálvame' | Telecinco

El març de 2019 Jorge Javier Vázquez va omplir titulars per un problema greu de salut: havia patit un ictus i es trobava ingressat en un hospital de Madrid. Quatre anys després, el presentador de Badalona ha tornat al lloc on va passar tot.

Què sabem? Tal com explica aquest dimecres al seu blog de la revista Lecturas, Jorge Javier era al Marroc quan va tenir un vessament cerebral. Va passar de nit, mentre era de festa a la discoteca British de Marràqueix. Primer va pensar que havia begut massa, i no va ser fins una setmana més tard que va conèixer el diagnòstic.

Què diu Jorge Javier?

  • "Fa quatre anys vaig estar a punt de morir de matinada en una discoteca de Marràqueix. Vaig estar castigant-me per haver begut tant aquella nit".
  • "L'ictus me'l van diagnosticar una setmana després, i jo pensava que m'havia desmaiat per la ingesta d'alcohol".
  • "Vinga a martiritzar-me i dir que per aquell camí no podia seguir. Vaig dir que això m'arriba a passar a Madrid, em fan una foto i quin disgust li dono a ma mare".
  • "Vaig haver de tallar la gira Grandes Éxitos i parar amb la tele. Durant el temps que vaig estar fora de servei, vaig estar tristot perquè pensava que la resta de la vida l'hauria de viure a mig gas".

En detall: El presentador de Sálvame considera que amb aquest viatge a Marràqueix tanca un cercle. "Per mi té una càrrega simbòlica de l'hòstia", assegura. "Torno al lloc on vaig estar a punt de dinyar-la per començar el que em queda de vida. Estic deixant enrere una etapa de núvols negres on no han abundat ni riures ni alegries".

A més, explica que ha sentit com "la desesperança" li ha "guanyat molts cops la partida" i que aquests últims anys "estava morint una etapa" de la seva vida que es resistia a acomiadar. Fins ara, que confessa estar més tranquil per enfrontar amb bon ànim tot allò que vingui.

Per acabar: Aquest dijous, Jorge Javier estrenarà el seu nou pòdcast Los burros de Fortunato, que es podrà seguir cada quinze dies a YouTube i la resta de plataformes. Un cop d'efecte la mateixa setmana que s'ha conegut el nou codi ètic de Mediaset, que talla les ales a Sálvame amb una llarga llista de normes i prohibicions. Si Telecinco el censura, parlarà fora.