La Jungla
Foto: | TV3
Xarxes

Lildami ensorra 'Planta Baixa' per parlar d'una violació i posar una cançó seva: "Em sembla..."

Barcelona.
Temps de lectura: 3 minuts
Foto: | TV3

El cantant nascut a Terrassa està de plena actualitat. No per alguna cosa que hagi fet ell, sinó pel gran error que el programa Planta Baixa, de les tardes de TV3, ha comès durant les últimes hores.

Què sabem? Planta Baixa, presentat per Agnès Marquès, torna a estar en boca de tothom per l'últim error que han comès. El cas és que el programa, durant la tarda del dimarts 7 de març, va tractar el cas d'una menor d'onze anys que va patir una violació, a finals del 2022, en un centre comercial de Badalona. Una terrible situació que ara la seva família denuncia. Una notícia que va tractar-se en el programa d'Agnès Marquès i just després de parlar del tema va sonar, a tot volum, la cançó de Lildami titulada Supermercat, que entre altres diu: "M'he enamorat en el supermercat, puja la calor en la secció dels congelats".

Què ha passat? Que el programa Planta Baixa fes sonar la cançó de Lildami, parlant d'enamorar-se en un supermercat just després de parlar d'una violació a una menor en un centre comercial, ha indignat a moltíssimes persones. Les crítiques cap al programa no s'han fet esperar i els espectadors i usuaris a les xarxes han dit la seva. També ho ha fet Lildami, que s'ha pronunciat a través del seu compte de Twitter durant el migdia del dimecres 8 de març.

Què ha dit? El cantant, que acaba de publicar el disc Dummy, no s'ha mossegat la llengua i s'ha mostrat molt crític i molest amb l'espai de les tardes de TV3. En el missatge que ha publicat a les xarxes ha carregat contra el programa pel seu error garrafal. "Quina vergonya. Em sembla macabre", comença dient el cantant. Tot seguit afegeix: "Tot el meu suport a la víctima i la família". Unes paraules que acompanya del vídeo del moment, amb Agnès Marquès anunciant la notícia i tot seguit sonant la cançó Supermercat. Parlem d'això:

Per acabar: Aquesta no és la primera vegada, en poc temps, que el programa Planta Baixa està en el punt de mira per les cançons que sonen en directe. El passat mes de gener l'espai que abans presentava Ricard Ustrell va fer sonar el tema Rata de dos patas, de la cantant Paquita la del Barrio, mentre en la pantalla gran del plató apareixia una imatge de Carles Puigdemont. El programa va haver de demanar perdó. En les últimes hores ho han tornat a fer amb un missatge molt breu que han publicat en el seu compte de Twitter: "Es va posar una cançó per anar a publicitat que va ser totalment desafortunada pel context. Lamentem l'error i demanem disculpes". Diuen que no hi ha dos sense tres, quan serà el pròxim cop que Planta Baixa torni patinar?

Categoria: La Jungla
Etiqueta: TV3